Prima pagină D:News

Afirmaţie şocantă făcută de un puternic lider religios musulman. "Un bărbat are voie să îşi mănânce nevasta dacă îi este foame"

Redactia Descopera.ro | 04.09.2015 | ● Vizualizări: 42874
FOTO: ibtimes.co.uk     + zoom
Galerie foto (1)

Abdul Aziz bin Abdullah, un puternic cleric musulman din Arabia Saudită a făcut o declaraţie de-a dreptul şocantă care reprezintă practic o invitaţie la canibalism.

Acesta a emis o fatwa (n.r. decret religios islamic) prin care "i se permite unui bărbat să îşi mănânce nevasta sau părţi ale corpului ei, dacă soţul este foarte înfometat", potrivit mai multor site-uri locale de ştiri.

Abdul Aziz bin Abdullah ar fi susţinut, totodată, că această fatwa va permite unui cuplu "să devină <unul>, corpurile lor îmbinându-se după ce soţul îşi mănâncă soţia".

Informaţia, care a stârnit controverse pe reţelele de socializare, nu a fost însă confirmată oficial până la această oră. Unele autorităţi religioase din Arabia Saudită au negat existenţa acestei fatwa.

Nu cu mult timp în urmă, un alt lider religios musulman a declarat că toate bisericile din Orientul Mijlociu trebuie distruse. El a spus, de asemenea, că reţeaua de socializare Twitter este "sursa tuturor relelor".

Sursă: International Business Times