Home » D:News » James May refuză să fie gazda unui show „Top Gear” „ciudat”, alături de un Jeremy Clarkson „surogat”

James May refuză să fie gazda unui show „Top Gear” „ciudat”, alături de un Jeremy Clarkson „surogat”

Publicat: 24.04.2015
Coprezentatorul show-ului BBC "Top Gear" James May a exclus ideea de a reveni la cârma emisiunii de divertisment din domeniul automobilelor fără Jeremy Clarkson, catalogând ideea ca fiind "ciudată", informează independent.co.uk.

James May, în vârstă de 52 de ani, îşi doreşte să continue să lucreze pentru BBC, dar nu va mai prezenta show-ul „Top Gear” alături de Richard Hammond şi un „Jeremy surogat”.

Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu a fost reînnoit, în urma unui scandal care a avut loc în luna martie, în care a fost implicat şi producătorul Oisin Tymon. În timpul prezenţei sale la cârma „Top Gear”, Clarkson a fost în centrul mai multor controverse, fiind inclusiv acuzat de rasism.

De la concedierea lui Jeremy Clarkson, viitorul lui May, al lui Hammond şi al emisiunii de televiziune a devenit destul de nesigur, cei trei prezentatorii nemaiapărând pe pagina de internet a „Top Gear”. Contractele lui James May şi Richard Hammond cu BBC privind „Top Gear” au expirat, de asemenea.

„Nici nu se pune problema ca eu şi Hammond să prezentăm alături de un Jeremy surogat. N-o să meargă”, a declarat May pentru cotidianul The Guardian. „Ar fi penibil sau «naşpa» cum zic tinerii. Trebuie să fim toţi trei. Nu poţi să-l înlocuieşti pe Jeremy şi să te aştepţi să meargă. Ar fi o chestie forţată. Nu cred că (producătorii „Top Gear”, n.r.) vor fi atât de proşti încât să încerce aşa ceva”, a mai spus James May (foto).

Prezentatorul este încă optimist că va reface echipa alături de ceilalţi doi colegi ai săi. „În viitor, când tot scandalul ăsta se va fi consumat, ar putea apărea o ocazie pentru noi trei să revenim la BBC pentru a face împreună «Top Gear» sau vreo emisiune despre maşini”, a declarat vedeta de televiziune.

„BBC nu a închis definitiv uşa referitor la o revenire a lui Jeremy. Nu l-au interzis sau concediat, ci doar nu i-au reînnoit contractul pentru moment. Este o diferenţă subtilă, dar importantă”, a explicat James May.

James May a fost prezentator al „Top Gear” alături de Jeremy Clarkson şi Richard Hammond, din 2003. Cei trei vor lucra împreună la o serie de show-uri „Top Gear” live, redenumite „Clarkson, Hammond and May Live”, pentru că nu au voie să utilizeze marca „Top Gear”.

Sursa: Mediafax

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase