Home » D:News » Caravana EcoAtitudine soseşte în oraşul tău! Pregătiţi de oaspeţi?

Caravana EcoAtitudine soseşte în oraşul tău! Pregătiţi de oaspeţi?

Caravana EcoAtitudine soseşte în oraşul tău! Pregătiţi de oaspeţi?
Publicat: 15.05.2015
Caravana EcoAtitudine este în plină desfăşurare! Puştii ne-au primit cu braţele deschise şi ne-au oferit momente de neuitat!

Astăzi în Bucureşti, mâine în toată ţara!

Am plecat cu bucurie să cunoaştem toţi copiii frumoşi care s-au înscris anul acesta în campania EcoAtitudine!

Prima oprire am făcut-o la Iaşi, bineînţeles că nu putea lipsi o vizită la faimosul tei al lui Eminescu, iar apoi, cu bateriile încărcate, am dat ochii cu cei mai simpatici, isteţi şi curioşi copii. Şi surprizele nu au încetat să apară. Cum au aflat că venim, s-au şi pregătit să ne întâmpine. Iar apoi vestea a ajuns la Bacău, Focşani, Buzău şi Constanţa. Şi pe toţi i-am vizitat. Fiecare zi aducea un nou oraş, noi oameni care întorceau capul pe stradă văzând maşinile caravanei, noi prieteni ai proiectului EcoAtitudine!

Albastru şi verde sunt culorile pe care le ţinem minte! Albastrul mării şi verdele pădurilor. Şi pe care le protejăm!
Dar să nu uităm de galbenul tricourilor echipei EcoAtitudine care poartă însemnele partenerilor campaniei.

Terra a fost mai mult decât încântată să îi cunoască pe cei mici, să le răspundă celor mai năzdrăvani la toate curiozităţile şi să le dea noi informaţii despre ce pot face ei pentru a o proteja. Nu vă mai spunem că e şi plină de surprize: cine ar fi crezut că Terra ştie să danseze? Şi mai mult, un dans cu tradiţie în popor – Braşoveanca!
S-au şi distrat, au şi-nvăţat. Copiii au promis că vor colecta selectiv deşeurile şi sunt gata să ne ia toate premiile!

Săptămâna aceasta caravana vizitează şcolile din vestul ţării (Arad, Timişoara, Deva, Craiova şi vineri ajunge la Piteşti), iar noi abia aşteptăm să vă împărtăşim peripeţiile.

Revenim curând cu noi relatări, dar până atunci, te lăsăm să urmăreşti poze în timp real pe pagina de facebook şi pe site!

EcoAtitudine este cea mai importantă campanie de responsabilitate socială din ţară, în care peste 120 000 copii din 20 oraşe s-au înscris în competiţia pentru titlul de Puşti cu EcoAtitudine!

Ce au de făcut?

Elevii colectează tone de deşeuri, se implică voluntar în activităţi de protejarea mediului, îşi folosesc imaginaţia pentru a realiza machete din materiale reciclabile şi pot câştiga zeci de premii.
Domnul Terra – mascota EcoAtitudine, împreună cu echipa noastră şi alături de partenerii campaniei, vizitează în acest moment şcolile înscrise în proiect, iar în curând va ajunge şi în oraşul tău!

Când ai să vezi noul model hibrid Opel Ampera, vesel şi zâmbitor, ai să ştii că am sosit!
Luni – 18 Mai: Tîrgu Mureş
Marţi – 19 Mai: Sibiu
Miercuri – 20 Mai: Braşov
Joi – 21 Mai: Ploieşti
Vineri – 22 Mai: Giurgiu

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase