Home » D:News » Bust generos sau inteligenţă? Ce trebuie să aibă o femeie pentru a fi iubită de bărbaţi

Bust generos sau inteligenţă? Ce trebuie să aibă o femeie pentru a fi iubită de bărbaţi

Publicat: 26.05.2015
Bust generos sau inteligenţă? Ce trebuie să aibă o femeie pentru a fi iubită de bărbaţi
Alegerile pe care le fac bărbaţii atunci când vine vorba despre viitoarea parteneră de viaţă sunt surprinzătoare.

Profesorul David Bainbridge, biolog evoluţionist de la Cambridge, susţine că bărbaţii preţuiesc mai mult inteligenţă decât decolteul generos al femeilor, mai ales atunci când se află în căutarea viitoarei soţii.

„Dimensiunea sânilor nu contează. Sânii mari sunt mai predispuşi să fie asimetrici şi bărbaţii sunt mai atraşi de simetrie. Aceştia prind un aspect bătrânicios mai repede, iar bărbaţii preţuiesc tinereţea”, spune Bainbridge.

„Principalul lucru pe care îl caută bărbaţii este inteligenţa. Studiile au arătat de numeroase ori că acesta este primul lucru pe care bărbaţii îl caută”, adaugă el.

Profesorul susţine, totodată, că o femeie inteligentă este văzută de bărbaţi ca fiind mai degrabă o mamă responsabilă decât una care are un bust generos. Inteligenţa îi indică, de asemenea, bărbatului că femeia a avut la rândul ei părinţi inteligenţi şi că a fost bine îngrijită în copilările.

Simetria corpului unei femei este şi ea extrem de importantă pentru bărbaţi pentru că aceasta sugerează că potenţialul partener este tânăr, sănătos şi are gene bune.

Un alt element considerat, în general, atrăgător la femei sunt picioarele lungi. Bainbridge susţine însă că bărbaţilor nu le pasă cât de lungi sunt picioarele unei femei dacă ele sunt drepte. 

Sursă: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase