Home » D:News » Imagini nemaivăzute până în prezent cu John F. Kennedy – VIDEO

Imagini nemaivăzute până în prezent cu John F. Kennedy – VIDEO

Publicat: 15.06.2015
Imagini nemaivăzute până în prezent cu preşedintele SUA John F. Kennedy au fost făcute publice după ce a fost descoperită o înregistrare ascunsă timp de 40 de ani.

Steven Smirco a primit de la tatăl său o casetă video cu înregistrări din perioada copilăriei sale. Printre evenimentele surprinse pe casetă se aflau şi momente dintr-o vizită a preşedintelui american John F. Kennedy la baza de comandă NATO de lângă Paris.

Vizita preşedintelui SUA a avut loc pe 2 iunie 1961, iar imaginile au fost surprinse de tatăl lui Steven Smirco, care se afla în ziua sa liberă în mulţimea de oameni ce încercau să-l vadă pe Kennedy, informează CNN.

”Nu am ştiut nimic despre înregistrare” a declarat Steven Smirco despre imaginile filmate de tatăl său.

John F. Kennedy, care la vremea respectivă fusese ales preşedinte de câteva luni, a susţinut un scurt discurs despre Statele Unite care ”s-au alăturat scopului comun al apărării libertăţii acestei zone istorice a lumii”.

Înregistrarea de 1 minut şi 43 de secunde surprinde momentele în care preşedintele SUA a dat mâna cu oamenii care au asistat la vizită.

”A venit la noi şi dădea mâna cu oamenii. A trebuit să-mi iau o mână de pe cameră ca să îi pot strânge mâna”, a declarat Edwin Smirco, realizatorul filmării.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase