Home » D:News » (P) Vara ta în imagini şi amintiri

(P) Vara ta în imagini şi amintiri

Publicat: 17.06.2015
Te gândeşti deja ce vei face în vacanţa de vară? Probabil nu eşti singura. Poate te vei duce la concertul acela despre care toată lumea vorbeşte sau mai bine te relaxezi într-un concediu exotic sau poate preferi escapadele de weekend. În oricare dintre situaţiile de mai sus, vei face multe poze: selfie-uri, poze de profil, poze cu prieteni minunaţi şi locuri la care visezi să te întorci curând. Vara asta îţi vei face multe amintiri, pentru mai târziu, când va fi frig şi nu vei mai vrea să ieşi la fel de mult din casă.

Noi, cei de la HP, vrem să ne asigurăm că economiseşti pentru ceea ce contează cu adevărat, de aceea am creat imprimantele HP Ink Advantage. Cu ajutorul lor, poţi printa de două ori mai multe pagini la acelaşi preţ (fata de echipamentele anterioare acestei serii). Tu vei fi responsabilă doar pentru ideile creative, voia bună şi alegerile interesante pe care le faci. Iar dacă te gândeşti să stai mai mult pe drumuri, vei putea folosi oricând tableta sau smartphone-ul pentru a printa de la distanta cu HP ePrint.

Construit pentru imprimarea de bună calitate, echipamentul multifuncţional HP DeskJet Ink Advantage 4515 All-in-One este o alegere excelentă pentru orice fotograf în devenire, deoarece vine cu un display grafic intuitiv pentru tipărire uşoară, scanare şi copiere, creând postere de înaltă calitate. Iar dacă ţi-ai cumpărat un aparat foto nou, ar fi bine să-i testezi limitele: prin aplicatia HP ePrint poţi imprima imaginile imediat ce le-ai realizat, chiar din concediu, de la distanta, direct pe imprimanta de acasa.

Acum nu mai trebuie să aştepţi până să le poţi arăta prietenilor unde ai fost în vacanţă, deoarece imprimanta ta de ultima generaţie primeşte pozele tale prin smartphone de oriunde în lume, le printează pe loc şi te aşteaptă să te întorci. Fie că eşti în parc, la munte, la mare sau în Bali, fotografiile tale vor fi gata de înrămat, când ajungi acasă.
Noua generaţie de cartuşe de cerneală HP 650 compatibile cu aceste echipamente are şi costuri de imprimare foarte scăzute faţă de modelele anterioare, astfel ȋncât poţi imprima până la 360 de pagini cu un set.

Dacă imprimi imagini, acestea vor arăta la fel de bine ca fotografiile printate într-un centru specializat. Cu siguranţă nu vei mai găsi rame goale prin casă prea curând. Ideea HP: Fă-i o surpriză unui prieten şi printează nişte poze cu voi, adaugă mesaje amuzante lânga şi transformă-le într-un „pin-board” (Pinterest-style), pe care să-l poată agăţa pe perete!

Vara asta tu creezi amintirile, iar noi ne ocupăm de restul!

Seria actuală cuprinde o imprimantă şi 6 modele de echipamente multifuncţionale pentru a putea acoperi cerinţele de imprimare a unei varietăţi mari de clienţi: HP DeskJet Ink Advantage 1015 este cel mai simplu şi mai accesibil model, pentru imprimări simple de documente la costuri reduse, următoarele modele având din ce ȋn ce mai multe funcţii şi opţiuni, de la scanare, copiere, imprimare fără margini (HP DeskJet Ink Advantage 1515), până la imprimare prin wireless direct, AirPrint (HP DeskJet Ink Advantage 2545), funcţie fax pentru biroul de acasă la HP DeskJet Ink Advantage 2645 şi HP ePrint, display grafic, funcţie duplex, scanare către e-mail şi aplicaţie HP Printables la HP DeskJet Ink Advantage 3545 sau slot pentru carduri de memorie şi display touchscreen la HP DeskJet Ink Advantage 4515.

Preţurile modelelor variază ȋntre 189 şi 499 lei.

HP DeskJet Ink Advantage 2545

HP DeskJet Ink Advantage 4515

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase