Prima pagină D:News

Lenjeria reginei Victoria a fost scoasă la licitaţie. S-a vândut cu o sumă incredibilă

Redactia Descopera.ro | 07.13.2015 | ● Vizualizări: 2259
FOTO: YouTube     + zoom
Galerie foto (1)

O pereche de chiloţi cu talie foarte înaltă ai reginei Victoria a fost vândută sâmbătă la o licitaţie pentru suma record de 12.390 de lire (17.200 de euro) de casa Chippenham Auction Rooms, din comitatul englez Wiltshire, informează EFE.

Lenjeria de corp din bumbac şi având circumferinţa de 114 de centimetri — ilustrând dimensiunile suveranei — a fost vedeta acestei licitaţii, la care au fost prezentate şi alte articole vestimentare care i-au aparţinut reginei Victoria.

Un cumpărător anonim a obţinut chiloţii până la genunchi la preţul de 17.200 de euro. Lenjeria albă este confecţionată din câţiva 'yarzi' de bumbac şi este brodată cu iniţialele VR, de la Victoria Regina.

În 2014, o altă pereche de chiloţi bufanţi ai suveranei engleze au fost vânduţi pentru suma de 6.200 de lire (8.600 de euro) de casa de licitaţii Kent, din sudul Marii Britanii.Regina Victoria, care a deţinut coroana între 1837 şi 1901, este monarhul cu cea mai lungă domnie, deşi, potrivit calculelor oficiale, regina Elisabeta a II-a o va depăşi în luna septembrie cu peste 63 de ani de domnie.

Sursă: Agerpres

Tag-uri: chiloti | regina | record