Home » D:News » Un bărbat lovit de trăsnet a câştigat la loterie – FOTO

Un bărbat lovit de trăsnet a câştigat la loterie – FOTO

Publicat: 23.07.2015
Un bărbat care a supravieţuit unei lovituri de trăsnet în copilărie a câştigat un milion de dolari, împreună cu o colegă de serviciu, la Loteria din Canada, şansele ca o singură persoană să experimenteze ambele evenimente fiind extrem de reduse.

Peter McCathie a câştigat premiul cel mare la Loto 6/49 din Canada după ce a jucat numerele norocoase împreună cu Diana Miller, o colegă de serviciu. Cei doi au mers luni la sediul loteriei pentru a-şi ridica premiul, care se ridică la un milion de dolari, relatează postul CTV.

McCathie a supravieţuit unei lovituri de trăsnet pe când avea doar 14 ani. Incidentul s-a produs în timpul unei călătorii pe care acesta o efectua cu o barcă.

„Era o zi foarte însorită, pe cer era un singur nor mare şi alb”, îşi aminteşte bărbatul. „Trăsnetul a trecut prin copaci şi apoi m-a izbit”, mai povesteşte acesta.

Deşi pare greu de crezut, fiica lui McCathie a trecut printr-un incident similar, fiind de asemenea lovită de trăsnet, în urmă cu câţiva ani.

Un bărbat lovit de trăsnet a câştigat la loterie – FOTO (Imagine: Captura Video)    Un bărbat lovit de trăsnet a câştigat la loterie - FOTO (Imagine: Captura Video)

Curioşi să afle care sunt şansele ca o singură persoană să experimenteze ambele evenimente, reporterii CTV au stat de vorbă cu o profesoară de matematică de la Universitatea din Moncton, oraşul canadian unde s-a jucat biletul câştigător.

Citeşte aici continuarea!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase