Home » D:News » Acesta a fost cel mai bine păzit secret al propagandei naziste. Obiceiul sexual pe care îl avea Hitler când era cu Eva Braun

Acesta a fost cel mai bine păzit secret al propagandei naziste. Obiceiul sexual pe care îl avea Hitler când era cu Eva Braun

Publicat: 23.07.2015
Un scriitor pretinde că a aflat despre preferinţele sexuale ale lui Adolf Hitler.

Hitler şi Eva Braun făceau sex fără să se atingă şi fără să îşi dea hainele jos, pentru că dictatorul era obsedat de igienă, susţine scriitorul Martin Amis. Acesta mai susţine că Hitler ar fi făcut sex şi cu nepoata sa. El spune că a aflat toate aceste lucruri în timpul documentării sale pentru un roman.

Autorul Martin Amis a declarat că Hitler o ţinea pe Eva Braun la distanţă de un braţ şi că atingea orgasmul doar privind-o cum îşi ridica fusta. Amis mai spune că Hitler era un asexual şi că ar fi avut relaţii sexuale similare şi cu o nepoată pe nume Angela Geli Raubal, conform Daily Mail.

Autorul a declarat aceste lucruri în contextul lansării unui roman despre epoca nazistă – „Zone of Interest”.Cu toate acestea, Amis a recunoscut că adevărul complet despre sexualitatea lui Hitler rămâne un mister.

Captură de ecran Daily Mail.

„Nu vreau să fiu simplist sau frivol, dar sunt convins că unul dintre motivele pentru care Hitler este o figură de nerecunoscut este pentru că sexual el este vid. La Stalin sau Mao există un model de comportament seniorial, de a avea un apetit mare, dar la Hitler nu există nimic”, a mai spus scriitorul.

În studiile despre Hitler, există trei curente de opinie privind sexualitatea dictatorului: normalitatea, asexualitatea şi perversiunea. Însă nu există dovezi clare despre acest lucru.

„El nu îşi scotea hainele nici în faţa doctorului şi era aproape fanatic cu privire la curăţenie, ceea ce îmi sugerează asexualitatea”, spune scriitorul.

Captură de ecran Daily Mail.

Au existat însă şi istorici care au susţinut că Hitler era homosexual, în ciuda faptului că a trimis peste 100.000 de homosexuali în lagărele de concentrare. Cei mai mulţi istorici spun totuşi că Hitler era heterosexual şi că a avut un număr de partenere, printre care şi nepoata sa Angela Geli Raubal, care a lucrat pentru el în apartamentul său din Munchen. Tânăra a fost găsită împuşcată în piept în camera ei, iar poliţia a închis cazul spunând că a fost o sinucidere.

Hitler s-a logodit cu două femei de-a lungul vieţii, iar cu Eva Braun s-a şi căsătorit, cu o zi înainte să se sinucidă amândoi în buncărul dictatorului.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase