Home » D:News » Nu te-ai fi aşteptat niciodată: ea este FEMEIA IDEALĂ din România

Nu te-ai fi aşteptat niciodată: ea este FEMEIA IDEALĂ din România

Publicat: 16.08.2015
O companie farmaceutică din Marea Britanie a iniţiat un proiect interesant, menit să afle cum arată femeia ideală în 18 ţări din lume.

Compania a dat unui număr de 18 designeri din tot atâtea ţări o fotografie, pe care aceştia au trebuit să o modifice în Photoshop pentru a corespunde standardelor de frumuseţe din ţările respective, scrie Huffington Post.

La proiect au participat SUA, China, Columbia, Egipt, Italia, Olanda, Peru, Filipine, România, Serbia, Africa de Sud, Spania, Mexic, Siria, Marea Britanie, Ucraina, Argentina şi Venezuela. În fapt, imaginea aceleiaşi femei a fost modificată astfel încât aceasta să reflecte standardele considerate ideale în cele 18 ţări, fiind schimbate de la caz la caz atât greutatea şi forma trupului şi a feţei, cât şi coafura şi culoarea părului. Dimensiunile ideale au fost realizate plecând de la o înălţime asumată de 1,65 de metri.

Astfel, femeile „ideale” din China şi Italia au picioarele şi braţele foarte subţiri, în timp ce acelea din Columbia, Mexic şi Peru sunt voluptoase şi conforme cu standardele de frumuseţe tradiţionale din aceste ţări.

Şi femeia „ideală” din România este voluptoasă şi cântăreşte în medie 66,2 kilograme. De asemenea, aceasta are părul lung, drept şi de culoare şatenă.

„Percepţiile asupra frumuseţii şi perfecţiunii pot avea un impact cultural profund şi de durată asupra femeilor şi bărbaţilor. Scopul acestui proiect a fost acela de a înţelege mai bine eventualele standarde nerealiste ale frumuseţii şi de a vedea cum astfel de presiuni diferă în lume”, a anunţat compania care a realizat acest studiu, într-un comunicat de presă.

Iată mai jos ce a arătat studiul, despre care compania farmaceutică Superdrug Online Doctors spune că ajută la înţelegerea mai bună a standardelor de frumuseţe din fiecare ţară:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase