Home » D:News » Cuplurile care practică SEXTINGUL sunt mai satisfăcute sexual

Cuplurile care practică SEXTINGUL sunt mai satisfăcute sexual

Publicat: 17.08.2015
Cuplurile care practică SEXTINGUL sunt mai satisfăcute sexual
Persoanele care fac schimb de imagini cu caracter sexual explicit sau sugestiv pe telefoanele mobile au o viaţă sexuală mai împlinită, potrivit unui studiu prezentat la congresul din 2015 al Asociaţiei Americane de Psihiatrie, care a avut loc la Toronto, la începutul lunii august, relatează AFP.

Cunoscută sub numele de „sexting”, această practică este mult mai răspândită decât s-ar putea crede în rândul adulţilor şi ar putea contribui la o mai bună comunicare şi la un mai mare grad de intimitate între cei care trăiesc în cuplu, potrivit psihologilor americani.

„Aceste observaţii arată că există un raport strâns între sexting şi nivelul de satisfacţie sexuală într-o relaţie de cuplu”, a declarat Emily Stasko, doctorand în psihologie clinică la universitatea Drexel din Philadelphia.

Cercetarea a fost efectuată pe baza unui sondaj pe internet pe un eşantion de 870 de americani, cu vârste cuprinse între 18 şi 82 de ani. Mai mult de 80 % dintre cei intervievaţi au afirmat că au făcut sexting, iar trei sferturi dintre cei angajaţi într-o relaţie serioasă au asociat trimiterea de imagini obraznice de o mai mare satisfacţie sexuală.

Sursa: Agerpres

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase