Home » D:News » Doi băieţi din Rusia au săpat timp de câteva zile, cu lopăţele, un tunel. Ce s-a întâmplat când au ajuns la capătul lui

Doi băieţi din Rusia au săpat timp de câteva zile, cu lopăţele, un tunel. Ce s-a întâmplat când au ajuns la capătul lui

Doi băieţi din Rusia au săpat timp de câteva zile, cu lopăţele, un tunel. Ce s-a întâmplat când au ajuns la capătul lui
Publicat: 12.09.2015
Doi băieţi de cinci ani din Urali (Rusia) au săpat cu lopăţelele de nisip un tunel ca să fugă de la grădiniţă şi să cumpere un Jaguar, potrivit AFP.

 ‘Cei doi băieţi au plecat de la grădiniţa din Magnitogorsk printr-un mic pasaj săpat câteva zile cu lopăţele de nisip pe sub clădire’, se arată în ediţia locală a cotidianului Komsomolskaia Pravda. Copiii au mers apoi pe jos 2 kilometri până la un concesionar de maşini de lux de unde credeau că pot cumpăra un Jaguar, precizează aceeaşi sursă.

O femeie care trecea prin zonă a fost curioasă să afle ce căutau în preajma concesionarului de automobile. ‘Băieţii i-au spus că au plecat de la grădiniţă ca să cumpere o maşină mare, dar că nu aveau bani’, adaugă cotidianul. Femeia i-a dus la un post de poliţie, unde conducerea grădiniţei semnalase deja dispariţia copiilor.

Educatoarea grupei din care făceau parte băieţii nu a observat lipsa lor, motiv pentru care a fost concediată, potrivit autorităţilor locale citate de AFP.

Sursa: Agerpres

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase