Home » D:News » Problema morţii ca orizont al vieţii noastre, dezbătută de Pleşu şi Liiceanu

Problema morţii ca orizont al vieţii noastre, dezbătută de Pleşu şi Liiceanu

Publicat: 02.10.2015
Problema morţii ca orizont al vieţii noastre, dezbătută de Pleşu şi Liiceanu

Andrei Pleşu şi Gabriel Liiceanu revin, într-o ediţie specială, la formatul dialogurilor duminicale difuzate pe TVR 1, „50 de minute cu Pleşu şi Liiceanu”, duminică, de la ora 17.00, la librăria Humanitas de la Cişmigiu din Bucureşti, ce va avea ca temă problema morţii ca orizont al vieţii noastre.

Cele 17 dialoguri purtate în faţa telespectatorilor, împreună cu cel pe care publicul îl va putea urmări în premieră în librăria Humanitas de la Cişmigiu, vor fi reunite în volumul „Dialoguri de duminică. O introducere în categoriile vieţii”. Cartea va fi lansată pe 21 noiembrie, la Târgul Gaudeamus, informează un comunicat de presă.

Temele dialogurilor precedente au fost: despre speranţă, despre prostie, despre invidie şi ură, de ce citim, despre frică, miracolul întâlnirilor, despre iubire, cum vorbim, despre calomnie, despre toleranţă şi intolerabil, cei neştiuţi, despre trufie, parabole ale răului, parabolele pierderii şi regăsirii, despre ticăloşi şi lichele, despre educaţie, despre umor.

Dialogul dintre cei doi va fi urmat de o sesiune de autografe.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, în special pe domeniul social. Pasiunea pentru ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase