Home » D:News » Preferinţele în materie de sex, trădate de smartphone-uri

Preferinţele în materie de sex, trădate de smartphone-uri

Publicat: 01.10.2015

Dacă în 2010 aproape 88% din traficul de pe site-ul PornHub, care găzduieşte conţinut pentru adulţi, era generat de computerele personale, acum acest procent a scăzut la 37%. Smartphone-ul a devenit dispozitivul numărul unu prin intermediul căruia utilizatorii accesează site-ul. PornHub a publicat şi statistici legate de tipul de conţinut pe care utilizatorii de Android şi iOS îl preferă.

Potrivit studiului, 32% dintre utilizatorii PornHub accesează site-ul de pe smartphone-uri şi tablete cu Android, iar 31% de pe dispozitive iOS.

Dacă un utilizator de iOS stă, în medie, pe site 8 minute şi 40 de secunde, unul de Android petrece pe PornHub, în medie, 10 minute şi 6 secunde.

Statisticile publicate de companie arată că utilizatorii de iOS sunt mai interesaţi de conţinutul din categoriile Bondage (trad. – constrângere, sclavie, robie) şi Fetish, iar cei de Android caută mai des decât posesorii de dispozitive iOS conţinut BBW (Big Beautiful Woman) şi materiale bazate pe caractere şi scenarii din desene animate.

Cel mai căutat termen pe ambele sisteme de operare este „lesbian”.

Potrivit PornHub, 74,5% dintre utilizatorii săi sunt bărbaţi, iar 25,5% femei. 

Sursa: Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase