Home » D:News » Campionat mondial dedicat bărbilor şi mustăţilor

Campionat mondial dedicat bărbilor şi mustăţilor

Autor: Mihaela STOICA 10.03.2015
Campionat mondial dedicat bărbilor şi mustăţilor
A 12-a ediţie a Campionatului Mondial al Bărbilor şi Mustăţilor, organizat o dată la doi ani, se va desfăşura astăzi în oraşul austriac Leogang, relatează DPA.

 Purtători de barbă şi mustaţă din 20 de ţări vor concura pentru 18 de titluri de campioni mondiali, iar 17 deţinători de titlu vor veni la Leogang pentru a-şi apăra trofeele obţinute la ediţia anterioară, din 2013, de la Leinfelden-Echterdingen, Germania.

În total, 323 de concurenţi din Europa, Statele Unite, Canada, Noua Zeelandă, Australia şi Emiratele Arabe Unite se vor prezenta în faţa unui juriu care va premia cele mai inventive, originale şi atractive mustăţi şi bărbi.

Cele 18 titluri vor fi acordate pentru trei categorii, „mustaţă”, „barbă parţială” şi „barbă plină”. În concursul dedicat mustăţilor, concurenţii se vor întrece la subcategoriile „Natural”, „English”, „Dali”, „Imperial”, „Ungar” şi Freestyle, iar în cel al bărbilor, la subcategoriile „Natural”, „Fu Manchu”, „Muşchetar”, „Imperial”, „Imperial sideburns” şi „Freestyle” — pentru barbă parţială, şi la subcategoriile „Natural”, „Natural with Styled Moustache”, „Verdi”, „Garibaldi” şi „Freestyle” — pentru barbă plină.

Sursa: Agerpres