Home » D:News » METODE INEDITE de prezentare a instrucţiunilor de siguranţă pentru cei care călătoresc cu avionul – VIDEO

METODE INEDITE de prezentare a instrucţiunilor de siguranţă pentru cei care călătoresc cu avionul – VIDEO

METODE INEDITE de prezentare a instrucţiunilor de siguranţă pentru cei care călătoresc cu avionul – VIDEO
Publicat: 01.11.2015
Companiile aeriene au încercat, de-a lungul timpului, să transforme banalele instrucţiuni de siguranţă pentru cei care călătoresc cu avionul într-un moment care să capteze atenţia pasagerilor. Cel mai recent exemplu îl reprezintă iniţiativa companiei aeriene Emirates, care a trimis mai multe stewardese pe stadionul echipei de fotbal Sporting Lisabona pentru a prezenta aceste instrucţiuni, într-un mod inedit, unui număr de 65.000 de fani.

Imaginile surprinse pe 25 octombrie, la Lisabona, au devenit virale pe Internet, clipul bucurându-se de numai puţin de 1,5 milioane de vizualizări în numai trei zile.

Şi pasagerii de pe zborurile intercontinentale ale companiei aeriene KLM se vor bucura de o experienţă inedită în acest sens. Astfel, începând cu 1 noiembrie 2015, ei vor putea viziona un nou clip cu instructiuni de siguranţă, inspirat din tehnica de decorare Delftware, o metoda tradiţională olandeză de decorare a ceramicii.

Citeşte aici continuarea!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase