Prima pagină D:News

Şedinţă de yoga practicată de 100 de tinere pe un pod de sticlă - FOTO

Redactia Descopera.ro | 11.08.2015 | ● Vizualizări: 3327
GALERIE FOTO: Şedinţă de yoga practicată de 100 de tinere pe un pod de sticlă (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)     pod sticla, pod de sticla, yoga, china, tinere + zoom
Galerie foto (10)

O sută de tinere au participat la o şedinţă de yoga inedită, care s-a desfăşurat pe unul dintre deja celebrele poduri de sticlă ce au fost construite în China în ultima perioadă, informează Daily Mail.

Astfel, cele 100 de tinere, îmbrăcate toate cu topuri galbene şi colanţi albi, au efectuat mai multe exerciţii de yoga pe podul de sticlă aflat în parcul naţional Shiniuzhai National Geological Park şi care este suspendat la o înălţime de 180 de metri.

GALERIE FOTOTinerele au avut această iniţiativă pentru a promova o viaţă sănătoasă şi armonia care trebuie să existe între om şi natură.

Podul era iniţial din lemn şi unea două vârfuri ale muntelui Stone Buddha din parcul Shiniuzhai Geopark. În 2014, au fost instalate mai multe panouri de sticlă, iniţiativă ce s-a bucurat de un succes enorm, astfel că podul a fost transformat în unul de sticlă pe toată lungimea sa, devenind primul pod suspendat de sticlă din lume.

Podul are o lungime de 300 de metri.

Sursa: Mediafax

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI