Prima pagină D:News

Viaţa bate filmul: Un hoţ din Marea Britanie a încercat să fure două automobile Porsche în doar 20 de minute - VIDEO

Redactia Descopera.ro | 11.12.2015 | ● Vizualizări: 2533
Viaţa bate filmul: un hoţ din Marea Britanie a încercat să fure două automobile Porsche în doar 20 de minute -VIDEO (Imagine: Captura Video)     furt, incercare, porsche, video, marea britanie + zoom
Galerie foto (1)

Poliţia din Londra se află în căutarea unui suspect care a încercat să fure două maşini Porshe la interval de 20 de minute, informează The Telegraph.

Poliţia descrie suspectul ca fiind un bărbat de culoare, în vârstă de aproximativ 20 de ani, înalt, cu părul brunet şi barbă. Bărbatul a fost văzut pe străzile din cartierul Mayfair, unul dintre cele mai bogate cartiere din Londra, relatează în pagina electronică The Telegraph

Oficialii din cadrul poliţiei au făcut public un clip surprins de camerele de supraveghere din data zilei de 29 septembrie, la ora 07:45, în centrul Londrei, în care un om a încercat să fure două maşini sport Porsche într-un interval de doar 20 de minute.

Până în prezent, bărbatul nu a putut fi indentificat sau găsit de către autorităţi, din acest motiv se face apel public către populaţia londoneză care este rugată să informeze poliţia în cazul în care cinva poate furniza informaţii importante în soluţionarea anchetei.Citeşte aici continuarea!

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI