Home » D:News » PANICĂ în Spania după apariţia din senin a acestor obiecte de natură necunoscută

PANICĂ în Spania după apariţia din senin a acestor obiecte de natură necunoscută

Publicat: 14.11.2015
Trei obiecte misterioase au fost descoperite în hotarele satelor spaniole Villvieja şi Calasparra, localnicii susţinând că acestea sunt de provenienţă extraterestră.

Conform relatărilor acestora, obiectele au început să cadă din cer săptămâna trecută, primul fiind descoperit de nişte fermieri din Calasparra. Aceştia au anunţat imediat Garda Civilă, care a trimis la faţa locului specialişti.

La o primă inspecţie, reprezentanţii Gărzii au observat că obiectul nu este radioactiv şi nu există pericolul ca acesta să explodeze. Corpul misterios a fost ridicat de la locul descoperirii şi transportat către un laborator, pentru a fi supus unor analize amănunţite. Primele rezultate au condus la concluzia că obiectul neidentificat ar fi un container de gaz, care s-a desprins din structura unei rachete spaţiale sau a unui satelit şi a ajuns, într-un final, înapoi pe Terra.

Misterul e cu atât mai profund cu cât obiectul spaţial seamănă foarte mult cu IT-O Interrogator, un robot care şi-a făcut apariţia în mai multe filme din seria Star Wars. Acesta era folosit pentru a obţine informaţii de la prizonierii pe care îi chestiona, supunându-i unor torturi foarte bine elaborate.

Primarul din Calasparra a cerut cu insistenţă autorităţilor explicaţii privind natura obiectelor descoperite în hotarul satului pe care îl administrează. Edilul a exprimat nemulţumirile localnicilor, care se tem ca vieţile lor să nu fie puse în pericol.

Sursa: Mail Online

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase