Home » D:News » Lego a găsit soluţia pentru cea mai dureroasă problemă pe care părinţii o au din cauza acestor jucării

Lego a găsit soluţia pentru cea mai dureroasă problemă pe care părinţii o au din cauza acestor jucării

Lego a găsit soluţia pentru cea mai dureroasă problemă pe care părinţii o au din cauza acestor jucării
Publicat: 19.11.2015
De multă vreme, părinţii se confruntă cu problema jucăriilor Lego, compuse din piese mici, pe care copiii le lasă, la întâmplare, prin casă. Cei mari sunt nevoiţi să le strângă, dar până să le observe, calcă pe ele şi se rănesc.

Compania daneză a găsit soluţia la această problemă: o pereche de şlapi cu căptuşeală suplimentară, destinată adulţilor, care se confruntă cu astfel de situaţii.

Pentru ca papucii  să fie accesibili unui public cât mai larg, Lego a colaborat cu agenţia de publicitate Brand Station, care a ajutat producătorul de jucării să creeze pe site-ul lor o listă specială de cumpărături, pentru Crăciun. Până acum au fost produse 1500 de perechi, destinate exclusiv clienţilor francezi.

Încălţămintea are forma unor cutii de Lego, fiind viu colorată şi purtând logo-ul companiei. Aceasta va avea căptuşeală suplimentară, pentru ca micuţele piese să nu pătrundă în materialul de fabricaţie.

Părinţii au primit cu entuziasm vestea apariţiei unor astfel de produse. Iată ce a declarat unul dintre ei pe pagina de Twitter a brand-ului danez:

Sursa: Mail Online

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase