Home » D:News » Strănepotul ţarului Rusiei a murit în Australia. A fost identificat abia după două luni

Strănepotul ţarului Rusiei a murit în Australia. A fost identificat abia după două luni

Autor: Mihaela STOICA 11.26.2015
Strănepotul ţarului Rusiei a murit în Australia. A fost identificat abia după două luni
Leonid Kulikovski (72 de ani), un strănepot al Ţarului Alexandru al III-lea şi rudă îndepărtată a Reginei Elisabeta a II-a şi al Prinţului Philip, a murit în anonimat în Australia.

Autorităţilor le-au luat două luni să-l identifice, timp în care rămăşiţele lui s-au aflat la morgă.

Leonid Kulikovski, în vârstă de 72 de ani, locuia singur în orăşelul australian Katherine. El a murit în 27 septembrie în timp ce îşi plimba câinele.

Leonid Kulikovski era unul dintre ultimii membri în viaţă ai exilatei Familii Romanov. Era fiul lui Guriy, a cărui mamă a fost Marea Prinţesă Olga, cea mai mică fiică a Ţarului Alexandru al III-lea şi soră a lui Nicolae al II-lea, ultimul ţar rus.

Identitatea sa a fost descoperită abia după ce liderul Bisericii Ortodoxe Ruse din Australia a vizitat Moscova recent şi i s-a spus că un membru al familiei Romanov murise de curând în Australia. Înmormântarea va avea loc săptămâna viitoare.

Kulikovski s-a mutat din Danemarca la Sydney, în Australia, în 1967, însă nu prea a făcut cunoscută istoria descendenţei lui regale. El a lucrat în domeniul managementului apelor până s-a retras la pensie, în urmă cu şapte ani.

Sursa: Telegraph