Home » D:News » În fiecare an, de Crăciun, regina Marii Britanii primea o scrisoare din Turcia. Ce s-a întâmplat când l-a întâlnit pe expeditor

În fiecare an, de Crăciun, regina Marii Britanii primea o scrisoare din Turcia. Ce s-a întâmplat când l-a întâlnit pe expeditor

Publicat: 23.12.2015
Andrew Simes, un tânăr din Marea Britanie a postat pe Facebook o fotografie cu nişte scrisori adresate „Majestăţii Sale Regina”, însoţită de o poveste impresionantă de Crăciun.

Andrew vorbeşte despre bunicul său şi despre o tradiţie de familie, veche de peste 60 de ani, pe care îşi doreşte să o ducă mai departe.

Andrew Simes povesteşte, pe pagina persoanală de Facebook, cum bunicul său a început să îi trimită, încă din 1952, în fiecare an, Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, o felicitare cu ocazia sărbătoririi Crăciunului. „De când se ştie, bunicul a avut grijă să trimită o felicitare de Crăciun regelui sau reginei sale”, povesteşte Andrew.

Întâmplarea a făcut ca bunicul lui Andrew să participe, în 1972, la o recepţie în oraşul Izmir din Turcia. La aceeaşi recepţie a luat parte şi Regina.

Citeşte continuarea în Gândul!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase