Home » D:News » Ce ţi se poate întâmpla mai repede decât să câştigi la loto

Ce ţi se poate întâmpla mai repede decât să câştigi la loto

Ce ţi se poate întâmpla mai repede decât să câştigi la loto
Publicat: 09.01.2016
Britanicii ar avea şanse mai mari să câştige un Oscar sau o medalie olimpică decât să aibă noroc la loterie.

Mii de oameni se grăbesc în Marea Britanie să cumpere bilete la loterie, în tentativa de a câştiga cel mai mare jackpot oferit de Loteria Naţională, peste 50 de milioane de lire.

Totuşi, şansele acestora de a câştiga sunt foarte mici, iată 11 lucruri ale căror şanse să se întâmple sunt mai mari decât spectrul de a câştiga la loterie, relatează Independent.

După ce în octombrie, numărul bilelor a crescut de la 49 la 59, organizatorii Loteriei Naţionale au redus, prin acest gest, şansele de câştig ale participanţilor de la 1 la 14 milioane la 1 la 45 de milioane. Asta înseamnă că ai mai mari şanse să cadă un avion peste tine (1 şansă la 10 milioane) decât să câştigi marele jackpot. Totuşi, englezii nu trebuie să dezarmeze, au şanse mai mari să câştige la loterie decât să fie striviţi de un tonomat de băuturi răcoritoare. Iată 11 lucruri ale căror şanse să se întâmple sunt mai mari decât spectrul de a câştiga la loterie:

Şansele să mori, fiind stângaci, folosind incorect un produs pentru dreptaci sunt de doar 1 la 4,4 milioane.

Să mori strivit de un meteorit este mult mai probabil să se întâmple decât să câştigi la loterie, şansele sunt de 1 la 700.000.

Să cadă ceva de pe cer care să te omoare, în general, este o posibilitate mai mare decât să câştigi la lotto. Există 1 şansă la 10 milioane să mori, picându-ţi un avion în cap.

Totodată, şansele să mori într-un accident aviatic, să cadă avionul cu tine sunt de 1 la 11 milioane.

Să mori lovit de un fulger, ai de 4 ori mai multe şanse să ţi se întâmple decât să câştigi la loterie. Şansele ar fi de doar 1 la 10 milioane.

Ai de 45 de ori mai multe şanse să mori după ce ai mâncat carne infestată de bacterii decât să iei jackpotul. Şansele sunt de 1 la 1 milion.

Există şi lucruri pozitive care au mai multe şanse să ţi se întâmple decât să câştigi jackpotul.

Citeşte continuarea în Gândul!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase