Prima pagină D:News

Pantofii antigravitaţie care îţi dau impresia că păşeşti pe Lună - VIDEO

Alin Motogna 01.14.2016 | ● Vizualizări: 3148
Sursa: prweb.com     + zoom
Galerie foto (1)

Invenţia îţi oferă senzaţia că păşeşti pe suprafaţa Lunii.

Startup-ul newyorkez Moonshine Crea promite viitorilor săi clienţi că îi va face să se simtă ca şi cum ar păşi pe Lună. În acest sens, americanii au creat o pereche de pantofi speciali, antigravitaţie. Aceştia au încorporaţi magneţi, ai căror poli pozitivi sunt plasaţi în paralel. Astfel, este creată o forţă de respingere, care simulează efectele pe care le resimt astronauţii în momentul în care aselenizează.

Invenţia a fost denumită MoonWalker şi, într-o primă fază, va dispune de o tehnologie inteligentă, care va permite utilizatorului să-i modifice aspectul, accesând o aplicaţie de pe smartphone. Totodată, pantofii vor putea fi "conectaţi" la reţelele de socializare.

Conceptul americanilor a fost finanţat prin intermediul site-ului indiegogo.com. În momentul de faţă, produsul costă 100 de dolari, iar, începând din luna august a acestui an, va fi disponibili în diferite mărimi şi culori şi vor conţine spumă cu memorie, pentru sporirea confortului celui care îi poartă.Inventatorii se aşteaptă să concureze cu celebrele hoverboard-uri, care devin din ce în ce mai populare, mai ales în rândul tinerilor. Spre deosebire de acestea, pantofii MoonWalker oferă o experienţă nouă, pe care utilizatorii dispozitivelor menţionate nu o pot avea.

Sursa: discovery.com

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI