Home » D:News » O fetiţă moartă de 90 de ani arată de parcă a decedat ieri, însă nu asta ŞOCHEAZĂ

O fetiţă moartă de 90 de ani arată de parcă a decedat ieri, însă nu asta ŞOCHEAZĂ

Publicat: 21.01.2016
Povestea de mai jos stârneşte controverse de zeci de ani, iar mulţi dintre cei care au văzut despre ce este vorba în realitate s-au declarat impresionaţi.
Fetiţa din imagine, numită Rosalia Lombardo, s-a născut în Italia, la Palermo, în anul 1918. Din nefericire, micuţa a murit la vârsta de doar doi ani, pe 6 decembrie 1920, fiind răpusă de o pneumonie.
Devastat de moartea ei, tatăl nu a putut să accepte faptul ca nu îşi va mai vedea fetiţa niciodată. Acesta a fost motivul pentru care a decis să îi îmbalsameze trupul şi să-l pună într-un sicriu de sticlă, ce a fost plasat ulterior într-o mănăstire.
Datorită tehnicii de îmbalsamare, care a fost folosită, trupul ei nu s-a degradat deloc şi s-a pastrat în stare perfectă până in ziua de astăzi. Astfel, Rosalia pare că doarme şi nu că ar fi moartă.
Ceea ce a şocat însă multă lume este un fenomen straniu, care a fost surprins în poze şi filmări: se pare că fetiţa şi-ar deschide ochii în fiecare zi! Cercetătorii italieni spun că nu este vorba decât de o iluzie optică provocată de lumină.

Sursa: CCPlus

Citeşte şi:

Dispariţia lui Michael Rockefeller, unul din marile mistere ale istoriei (VIDEO)

O simulare computerizată dezvăluie unul dintre cele mai mari mistere ale Romei Antice

5 conspiraţii care au marcat istoria lumii antice. Cine ar fi fost în realitate Moise? – FOTO

Cuvintele din istorie folosite în mod eronat

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase