Prima pagină D:News

Cum poţi salva balenele vizionând filme porno - FOTO

Marina Manastîrlî 02.16.2016 | ● Vizualizări: 7742

Pornhub a anunţat noul său program pentru a ajuta la salvarea balenelor.

Pentru a sărbători Ziua Mondială a Balenelor, pe 13 februarie, Pornhub a promis să doneze un cent pentru fiecare 2.000 de videoclipuri vizualizate pe site-ul lor între data de 8 şi 29 februarie. Toate încasările vor merge spre orgnizaţia non-profit de conservare a cetaceelor - Societatea Cetologică Moclips (MCS) .
 
 
Site-ul are peste 60 de milioane de vizitatori pe zi. Iar printr-o declaraţie, Pornhub a anunţat că vizitatorii vor putea vedea un contoar activ pe pagina lor, care afişează suma de bani care s-a adunat în timp real "pentru ca oameni să poată vedea ce au făcut pentru o cauză bună". În toată perioada, ar trebui să se strângă aproximativ 27.000 $.
 
"Oamenii nu sunt singurele mamifere care se angajează în activităţi sexuale cu alte scopuri decât motivele de procreaţie", a declarat Ken Balcomb, preşedintele MCS.
 
 
"Cetaceele: balenele, delfini şi marsuinii sunt animale foarte sexuale, din care motiv au evoluat o mulţime de istorii fascinante despre viaţa lor socială, cea de dincolo de procreare. Deşi obiectivul nostru principal este de a asigura conservarea eficientă a speciilor de cetacee, scopul nostru academic este de a educa publicul cu privire la un stil de viaţă social şi biologic pe care cititorii l-ar putea considera foarte interesant ", a adăugat Balcomb.
 
Sursa: IFL Science
 
Vă recomandăm şi aceste articole: