Home » D:News » Trucurile celebrului magician Dynamo, DEZVĂLUITE. Nimeni nu se aştepta ca reprezentaţiile să fie atât de simplu de realizat – FOTO

Trucurile celebrului magician Dynamo, DEZVĂLUITE. Nimeni nu se aştepta ca reprezentaţiile să fie atât de simplu de realizat – FOTO

Publicat: 13.03.2016
Iluzionistul a început să realizeze trucuri după ce străbunicul său i-a sugerat că doar aşa putea să scape de colegii săi de şcoală care îl supărau.

Magicianul Dynamo a publicat o serie de fotografii, în care apare trecând printr-un zid de apă, încălţând o pereche de ghete imense sau folosind un autobuz supraetajat pe post de skateboard. Artistul, pe numele său adevărat Steven Frayne, a devenit celebru după ce show-ul său de televiziune „Dynamo: Magician Impossible” a ajuns să fie vizualizat de peste 30 de milioane de oameni numai în Marea Britanie.

Iluzionistul s-a hotărât să arate fanilor săi cum îşi realizează trucurile, folosind doar camera foto a unui smartphone şi câteva efecte de imagine. Astfel, în cele şapte fotografii prezentate, Dynamo nu face decât să se joace cu tehnicile de perspectivă şi percepţie, pentru a crea cele mai neobişnuite situaţii.

„Se spune că un magician nu ar trebui vreodată să-şi dezvăluie secretele. Cu toate acestea, eu vă propun, pentru prima şi ultima dată, să aflaţi cum puteţi realiza cele mai spectaculoase iluzii”, a declarat Steven Frayne.

Iată secretele dezvăluite de magicianul Dynamo:

1. „Godzilla”

În această imagine, iluzionistul pare că foloseşte un autobuz pe post de skateboard. Pentru a realiza această iluzie, el a recreat în miniatură traficul din Londra şi a adăugat câteva efecte, care îl fac să pară că este gigantic. Dynamo susţine că aceasta este fotografia lui preferată, deoarece îl prezintă ca fiind „un monstru care produce haos”.

2. „Scaunul din pub”

Pentru a realiza această iluzie, magicianul a folosit un efect simplu de imagine. Cu ajutorul acestuia, el a reuşit să separe imaginea fetei de restul fotografiei şi să o plaseze într-un plan mult mai îndepărtat.

3. „Zidul de apă”

„Am vrut să creez o iluzie interesantă cu ajutorul apei. Pentru a face acest lucru, doar am schimbat poziţia de orientare a fotografiei şi, astfel, am apărut de parcă ieşisem dintr-un zid de apă”, a menţionat artistul. Dynamo se află, de fapt, pe o masă de sticlă scufundată într-un bazin, care nu se poate observa în imaginea răsturnată.

4. „The Matrix”

În această imagine, Dynamo pare că se află pe marginea unei borduri, însă ceea ce vedem este, de fapt, o bancă din beton. „Avionul de hârtie a fost inclus în mod special în această fotografie, pentru că umbra lui provoacă confuzie. Mai mult decât atât, obiectul din mâna mea se află în mişcare, însă l-am putut fotografia folosind camera foto performantă a smartphone-ului”, a adăugat magicianul.

5. „Săritura cu bicicleta”

Aici, Dynamo apare ca şi când ar sări cu bicicleta peste cei trei prieteni ai săi. De fapt, toţi se află pe beton, fiind fotografiaţi de la înălţime, pentru a părea că încearcă să-l evite pe magicianul care încearcă să zboare deasupra lor.

6. „Cizmele”

Aceasta este, fără îndoială, cea mai simplă iluzie creată de magicianul englez. El nu a făcut decât să realizeze fotografia dintr-un unghi inferior şi să să poziţioneze cizmele în aşa fel încât să se alinieze cu picioarele lui. Aşa se face că Dynamo pare să poarte nişte încălţări imense.

Sursa: Mail Online

Vă mai recomandăm şi: Teorie crucială pentru înţelegerea materialelor superconductoare, demonstrată experimental

                                       Imagini medievale ale Iubirii. Cum au văzut DRAGOSTEA artiştii din Evul Mediu. Unele imagini nu erau prea cuminţi – GALERIE FOTO

                                        Natura văzută din perspectiva oamenilor de ştiinţă. Cum explică aceştia 5 dintre cele mai interesante aspecte ale lumii în care trăim – VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase