Prima pagină D:News

Metoda ŞOCANTĂ la care recurg unii bărbaţi pentru a-şi satisface partenerele

Alin Motogna 03.14.2016 | ● Vizualizări: 100746

Obiceiul este întâlnit în mai multe ţări din lume.

Bărbaţii încearcă pe orice cale să îşi satisfacă partenerele. Apelează la fel de fel de trucuri, doar pentru ca femeile din patul lor să se simtă bine. Unii dintre ei recurg la metode cu adevărat "extreme", cum ar fi tăierea penisului în anumite zone sau introducerea unor obiecte de mici dimensiuni (mărgele, perle) în interiorul organului. Medicii avertizează, însă, că acest obicei este mai mult decât periculos. 

Sexologul Tobias Köhler (SIU Healthcare, Illinois) susţine că inserarea mărgelelor în penis poate cauza lezarea uretrei şi, prin urmare, apariţia unor dureri cronice. Mai mult decât atât, în timp apar disfuncţii erectile. "Nu recomand absolut deloc această metodă, care, deşi ar părea eficientă, cu timpul duce la declanşarea unor infecţii foarte grave", susţine specialistul.

Unii bărbaţi folosesc perlele doar în scop estetic, într-un mod asemănător cu cel al piercing-urilor sau tatuajelor. Alţii aleg, însă, să îşi introducă aceste obiecte în organele genitale.Această practică este întâlnită în mai multe culturi de Glob. De exemplu, în Japonia, fiecare membru al Yakuzei care a petrecut cel puţin un an în închisoare îşi inserează o perlă o perlă sub prepuţ. Cu timpul, obiceiul criminalilor japonezi a fost preluat şi de către puşcăriaşii din SUA.

Procedura introducerii perlei este realizată, în general, de către tatuatori profesionişti sau chiar de către cel care doreşte să aibă o astfel de "operă de artă". În mod concret, este vorba de realizarea unor mici incizii în prepuţ, sub care sunt inserate micile obiecte de formă sferică.

Tobias Köhler a dat ca exemplu cazul unui tânăr american, în vârstă de 19 ani, care a ajuns pe masa de operaţie după ce a încercat să îşi insereze o perlă în penis. Adolescentul a sosit de urgenţă la spital, unde i-a fost îndepărtat un hematom, iar rănile i-au fost cauterizate, pentru a întrerupe sângerarea.

Sursa: Mail Online

Vă mai recomandăm şi: Unul din trei dezvoltatori software se teme că va fi înlocuit de inteligenţa artificială

                                     De ce nu ar trebui să dormi niciodată cu părul ud

                                     Un nou tip de computer ar putea face inutile tehnologiile actuale de criptare