Home » D:News » 25 de ilustraţii controversate ale unui artist polonez dezvăluie partea sinistră a societăţii în care trăim – GALERIE FOTO

25 de ilustraţii controversate ale unui artist polonez dezvăluie partea sinistră a societăţii în care trăim – GALERIE FOTO

Publicat: 16.04.2016
Artistul iustrator polonez, Igor Morski, creează imagini ireale îmbibate cu semnificaţii ascunsăe.

El a absolvit cu onoruri Facultatea de Design Industrial şi Arhitectură de interior la Şcoala Superioară de Stat de Arte Plastice din Poznań (Polonia). El a lucrat pentru radiodifuziunea publică în anii ’80 – ’90, înainte ca, în cele din urmă, să-şi constriască o carieră în presa de ilustraţie.

Galerie foto

vezi galeria
25 foto

Morski şi-a deschis propriul studio în 1995 – Studioului Morski Graficzne.

Morski explică modul în care timpul petrecut la revista Wprost l-a condus la un stil suprarealist.

 „Acest lucru, trebuie să recunosc, a lăsat o profundă impresie … Din cauza faptului că oamenii nu erau familiarizaţi cu Photoshop-ul, multe ilustraţii au fost percepute literalmente, înţelegând că ce e prezentat în ilustraţie este adevărat”, afirmă Igor Morski.

Potrivit artistului, cele mai mari controverse şi neînţelegeri le-au provocat fotomontajele cu politicienii.

” Faptul că am lucrat cu materialele fotografice a cauzat apariţia realismului în munca mea. Pe când simplul fapt că descriu totul cu susul în jos, m-a făcut un suprarealist”, mărturiseşte artistul Morski.

Mai multe imagini ale acestui artist pot fi vizualizate aici

Sursa foto: Igor Morski/ Pinterest

Sursa: Bored Panda

Vă recomandăm şi aceste articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase