Home » D:News » Chacha, cimpanzeul care a făcut un adevărat spectacol pentru a nu se întoarce la grădina zoologică – FOTO+VIDEO

Chacha, cimpanzeul care a făcut un adevărat spectacol pentru a nu se întoarce la grădina zoologică – FOTO+VIDEO

Publicat: 15.04.2016
Un cimpanzeu a fugit dintr-o grădină zoologică din nordul Japoniei. Animalul a încercat cu disperare să evite capturarea sa şi a urcat pe un stâlp electric.

El nu a stat prea mult timp pe stâlp.

Chacha, cimpanzeul de sex masculin, a fost dat în căutare la aproape două ore după ce a dispărut de la Grădina zoologică Yagiyama, din Sendai. Acest oraş va găzdui, în luna mai, miniştrii de finanţe din Grupul celor 7 Naţiuni.

Imaginile video de mai sus arată cum Chacha stă cocoţat în vârful unui stâlp electric. Cimpanzeul este agitat şi ţipă la muncitorii de la grădina zoologică. Chiar şi după ce a fost împuşcat de o săgeată cu sedativ în spate, el a încercat cu disperare să scape, atârnând de o linie de curent.

În cele din urmă el, a căzut cu capul în jos pe o pătură susţinută de o duzină de muncitori, iar în cele din urmă aceştia se pare că nu au ţinut bine pătura şi l-au scăpat jos.

Oficialii din grădinia zoologică au declarat pentru Agence France-Presse că animalul nu a fost rănit şi se află în recuperare din cauza sedativelor.

Grădina zoologică investighează modul în care el a scăpat.

Sursa: The New York Times

Vă recomandăm şi aceste articole:

 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase