Home » D:News » Un sat întreg din Marea Britanie a fost scos la vânzare. Care este preţul cerut

Un sat întreg din Marea Britanie a fost scos la vânzare. Care este preţul cerut

Un sat întreg din Marea Britanie a fost scos la vânzare. Care este preţul cerut
Publicat: 17.04.2016
West Heslerton s-a aflat în proprietatea familiei Eve Dawnay de peste 150 de ani.

Un întreg sat din apropiere de Scarborough, oraş situat pe coasta Mării de Nord, comitatul North Yorkshire, Marea Britanie – care include un conac cu 21 de dormitoare, 43 de case şi un restaurant – este de vânzare pentru 20 de milioane de lire sterline.

Ultimul proprietar al satului, care se numeşte West Heslerton, a murit în urmă cu cinci ani, iar decizia privind vânzarea acestuia a fost luată recent.

Viitorii proprietari vor beneficia, de asemenea, de o staţie de benzină, precum şi de 2.000 de acri de teren cultivat.

West Heslerton s-a aflat în proprietatea familiei Eve Dawnay de peste 150 de ani. Însă când membrii acesteia au încetat din viaţă unul câte unul, nu a existat nici măcar un singur moştenitor căruia să-i fie lăsată proprietatea.

Preţul – 20 de milioane de lire sterline – este acelaşi ca pentru o casă pentru o familie mare în Knightsbridge (un cartier rezidenţial exclusivist din centrul Londrei, n.tr.).

Sursa: Rador

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase