Home » D:News » 7 oraşe normale cu întâmplări bizare – VIDEO

7 oraşe normale cu întâmplări bizare – VIDEO

Publicat: 15.05.2016
A creşte într-un oraş mic înseamnă că te pregăteşti să devii o parte din cântecul lui John Cougar Mellencamp sau dintr-un film horror.

Oricum ar fi, uneori este o a treia opţiune, în care filmul horror se desfăşoară într-un oraş mic şi John Mellencamp nu are nicio idee, lăsându-i pe locatari să se descurce cu probleme pentru care nu sunt absolut deloc pregătiţi.

Mai jos găsiţi, şapte oraşe normale cu întâmplări bizare:

7. Un oraş olandez s-a aflat sub asediul unei bufniţe

Este vorba despre acţiunile unei bufniţe singuratice, care a atacat 50 de oameni timp de câteva luni. Deşi locatarii puteau părăsi oraşul pe timp de zi, aceştia au învăţat ca seara să nu iasă din casă fără căşti şi umbrele.

Există două explicaţii legate de această problemă. Una dintre ele face referire la faptul că bufniţa a fost crescută în captivitate, motiv pentru care a asociat mâncarea cu oamenii. A doua este că nivelul hormonal din perioada de împerechere a făcut ca femela să devină foarte teritorială.

6. Oceanul aruncă spumă dezgustătoare în Penmarch, Franţa

Penmarch este localizat de-a lungul unei părţi ale coastei, iar furtunile iernii împrăştie cantităţi mari de spumă de mare şi o depozitează în oraş. Administraţia Atmosferică Naţională a Oceanelor afirmă că asta e, de fapt, un lucru bun. Din moment ce cantitatea ridicată de spumă indică un ecosistem productiv, probabil face ca întreg oraşul să miroasă îngrozitor.

În timp ce acest lucru nu ne face să ne simţim mai bine cu privire la spuma cu miros de peşte, locatarii din Penmarch nu par a fi deranjaţi de acest lucru.
 
5. Un număr mare de telefoane pierdute au îndrumat deţinătorii către aceeaşi adresă
 
Dacă trăieşti în Atlanta şi ţi-ai pierdut telefonul, există o şansă să sfârşeşti la uşa casei lui Michael Saba şi Christina Lee. Nu numai că ei nu au telefonul tău, dar tu îi vei acuza că ţin ascunsă „jucăria” ta. Din nefericire pentru cei doi, zeci de oameni au apărut pe veranda lor în căutarea telefoanelor pierdute sau furate. În mod evident, persoanele nu credeau când li se răspundea „Nu, nu se află aici”, iar lucrurile deveneau atât de violente încât poliţia se simţea obligată să percheziţioneze casa.

Un expert în domeniul telefoanelor a datorat acest fapt unei afluenţe neplăcute de factori – Lee şi Saba locuiesc la doar câţiva metri de centrul geografic al zonei lor, iar ei sunt singura casă de acolo cu WiFi.

4. Plouă cu sânge în India şi Spania

În iulie 2001, oamenii din Kerala au observat dungi roşii pe geamurile lor. După ce şi-au sunat apropiaţii ca să vadă dacă a ajuns apocalipsa şi la ei, oficialităţile locale au confirmat că acest nonsens este întâlnit numai în anumite zone din Kerala. Ca să fie totul şi mai ciudat, ploaia roşie putea dispărea atât de repede precum apărea, lăsând locatarii să se întrebe ce au făcut ca să merite o asemenea avertizare din partea Universului.


 
Fenomenul a lovit din nou Kerala în 2012, dar de data asta a durat mai mult de o lună. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Zamora, Spania, continuând pe parcursul toamnei şi puţin din iarnă. Oamenii de ştiinţă au determinat că vinovat a fost un tip de alge care s-au făcut roşii în anumite circumstanţe şi care erau atât de mici încât se puteau infiltra în apa evaporată.

3. Michigan a fost acoperit de excrementele păsărilor
 
Locatarii din Selfridge, Michigan, au descris substanţa ca fiind „ca o cenuşă”, doar că lipicioasă. Iniţial credeau că provine de la avioanele militare care zburau în apropiere de Baza Forţelor Aeriene din Selfridge.

După câteva analize, biroul PR al Forţelor Aeriene a putut să răsufle uşurate. Nu era vorba de avioanele lor, ci de păsări. Foarte multe păsări.

2. Windsor vibrează neîntrerupt

În 2012, oficialităţile din Windsor au recepţionat aproximativ 22.000 de telefoane într-o singură noapte legate de murmurul misterios care vibra geamurile şi vasele din dulapuri. În altă noapte, sunetul a crescut atât de tare încât un bărbat s-a urcat în maşină la ora 2:00 dimineaţa şi s-a plimbat prin oraş ca să găsească sursa, însă fără noroc. Cercetătorii au mers pe o rută diferita şi au descoperit că murmurul venea din Insula Zug, o mică bucată de pământ din râul Detroit, unde era situată o fabrică de oţel.

1. Kazakhstan are probleme cu somnul

În oraşele din Kalachi şi Krasnogorsk, unii oameni au semnalat un comportament neobişnuit potritiv căruia aceştia adormeau în timpul activităţilor pe care le desfăşurau. Unii oameni puteau adormi de mai multe ori pe zi, în timp ce alţii dormeau timp de o săptămână întreagă şi experimentau „coma surpriză”. Aici este partea ciudată: când oamenii se trezeazu, nu îşi aminteau nimic din ce s-a întâmplat şi aveau halucinaţii ocazionale îngrozitoare, precum şerpi sau viermi care le mănâncă mâinile.

Doctorii au dat vina pe băutura ieftină consumată de majoritatea oamenilor, până când copiii au început cu aceleaşi simptome şi afecţiuni. Localnicii au considerat că aceste probleme sunt datorate minelor de uraniu abandonate şi s-a dovedit că au avut dreptate. Volumul mare de monoxid de carbon ieşea din mină şi reducea nivelul oxigenului din oraş, până în punctul în care toată lumea leşina.

Sursa: Cracked

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase