Home » D:News » NETFLIX va deschide la Bucureşti ICEE fest 2016

NETFLIX va deschide la Bucureşti ICEE fest 2016

Publicat: 16.05.2016
NETFLIX va deschide la Bucureşti ICEE fest 2016
Pe lângă cei peste 100 de speakeri internationali de top deja confirmaţi, ICEEfest aduce pentru ediţia din acest an o surpriză de ultim moment: Netflix.
Joris Evers este Vicepreşedinte şi Director de Comunicare pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa la Netflix şi va fi la Bucuresti pe 9 şi 10 iunie pentru a vorbi despre planurile companiei de a cuceri publicul din aceasta regiune.
 
Prezentarea lui Evers va da startul festivalului, pe 9 iunie, conform agendei festivalului care a fost publicată azi şi care cuprinde anul acesta patru scene principale: Innovation 1, Innovation 2, Focus, ICEEhealth – la care se adaugă zonele VIP şi cele dedicate workshopurilor, zonei expo şi distracţiei.
 
”Abonaţii urmăresc aproximativ 125 de milioane de ore de program în fiecare zi”, spune Reed Hastings, CEO-ul Netflix. Aşadar, fiecare abonat petrece aproximativ 1,4 ore vizionând conţinut Netflix în fiecare zi, salvând în jur de 160 de ore pe an, datorită lipsei pauzelor de publicitate, notează Fortune.
 
Netflix a adunat o bază de peste 81 de milioane de abonaţi însă conţinutul reţelei variază foarte mult in cele peste 190 de tari unde exista acest serviciu.
 
208 seriale şi 575 filme pot viziona abonaţii Netflix din Romania
1081 seriale şi 4579 filme e conţinutul disponibil in Statele Unite
 
Pe aceasta harta puteţi vedea detalii despre conţinutul Netflix pentru fiecare tara in parte. 
 
Partea bună este că Joris Evers şi-a propus să dezvăluie cum va încerca Netflix să devină tot mai relevant pentru abonaţii din Centrul şi Estul Europei. Viitorul televiziunii şi al conţinutului video online sunt alte puncte pe care VP-ul Netflix le va atinge în discursul şi în discutiile care vor urma.
 
ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat în parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR şi Prometheus. Companiile interesate să se alăture o mai pot face încă, aici
 
Ultimele bilete la preţul actual, înainte de scumpirea lor, sunt disponibile pe site-ul festivalului.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase