Home » D:News » Anunţul făcut de televiziunea History. Ce va difuza în fiecare vineri

Anunţul făcut de televiziunea History. Ce va difuza în fiecare vineri

Anunţul făcut de televiziunea History. Ce va difuza în fiecare vineri
Publicat: 07.06.2016
Magicianul Criss Angel este faimos pentru iluzia prin care "merge pe apă".

History va difuza show-ul de magie „Criss Angel: Jocurile minţii/ Criss Angel: Mindfreak”, în fiecare vineri de la ora 22:00, pe tot parcursul lunii iunie, a anunţat televiziunea printr-un comunicat de presă.

Considerat unul dintre cei mai influenţi oameni din lumea magiei, maestrul iluzionist Criss Angel transcende tradiţia şi ne prezintă perspectiva sa inedită asupra misticismului modern.

În luna iunie, în fiecare vineri de la ora 22:00, magicianul va aduce misterele scenei în stradă şi va demonstra public trucuri care estompează graniţa dintre realitate şi iluzie.

În serialul „Criss Angel: Jocurile minţii”, exclusiv pe History, Criss Angel încearcă să ducă magia la extrem. Acesta consideră că majoritatea magicienilor contemporani sunt „arhaici” şi nu reflectă societatea actuală. Astfel, Criss intenţionează să schimbe acest lucru prin trucuri uimitoare.

Magicianul Criss Angel este faimos pentru iluzia prin care „merge pe apă”, iar în această serie, în stilul său caracteristic, va încearca să păşească pe cel mai mare lac artificial din SUA, lacul Mead.

History este televiziunea numărul 1 din nişa celor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA), în urma măsurătorii de audienţe efectuate de Kantar Media Audiences, în perioada februarie 2013 – aprilie 2016 (pe toată durata zilei).

Televiziunea History a fost lansată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajungând în prezent în peste 302 milioane de case din lume. În România, televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin RCS-Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial History România (www.historytv.ro/ro/history-ro), pagina de Facebook History România (www.facebook.com/HISTORYRomania) sau canalul local de YouTube (www.youtube.com/user/HISTORYRomania).

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi Sky, include în portofoliu televiziuni tematice precum History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime & Investigation, Crime & InvestigationHD şi H2. A+E Networks UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 19 televiziuni, cu 118 milioane de abonaţi, transmise în 45 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase