Home » D:News » A fost creată umbrela inteligentă. Cum îşi poate ajuta proprietarul

A fost creată umbrela inteligentă. Cum îşi poate ajuta proprietarul

Publicat: 12.06.2016
A fost creată umbrela inteligentă. Cum îşi poate ajuta proprietarul
TARAbrella este o umbrelă inteligentă care „ne anunţă” înainte de a ieşi din casă dacă este cazul să o luăm sau nu cu noi.

Umbrela inteligentă foloseşte un barometru digital încorporat pentru a monitoriza presiunea atmosferică la fiecare 35 de secunde, precum şi un higrometru pentru a măsura umiditatea.

De asemenea umbrela va avea încorporat şi un  microprocesor care va analiza datele furnizate de cei doi senzori şi va emite o prognoză meteo în funcţie de modificarea în timp a celor două valori., informează  rador.ro.

Noul model de umbrelă este prevăzut şi  cu un mecanism anti-pierdere, care constă într-un dispozitiv detaşabil care poate fi ţinut în buzunar atunci când umbrela nu este folosită. Acesta emite un sunet atunci când se va afla la mai mult de nouă metri de umbrelă.

În plus, vârful umbrelei este prevăzut cu un LED care poate fi activat pentru a ne face mai vizibili pentru şoferi. Dezvolatorii TARAbrella strâng fonduri pe platforma Indiegogo, unde umbrela poate fi rezervată pentru 49 de dolari. Ulterior, ea ar urma să coste 89 de dolari.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase