Home » D:News » A murit cel mai simpatic extraterestru

A murit cel mai simpatic extraterestru

A murit cel mai simpatic extraterestru
Publicat: 15.06.2016
Alf, al căruie nume este, de fapt, acronimul pentru Alien Life Form, a fost un mic extraterestru simpatic şi blănos în serialul cu acelaşi nume, difuzat şi în România.

Comedia s-a bucurat de un frumos succes vreme de patru sezoane şi a avut particularitatea că era urmărită atât de copii cât şi de adulţi cu aceeaşi plăcere.

Mai puţin cunoscut este faptul că păpuşa care-l întruchipa pe Alf nu era o animaţie, ci era „locuită” de un actor în carne şi oase, doar că foarte mic de statură: Mihaly Meszaros.

Deunăzi, „cel mai mic om din lume”, cum i se spunea (avea doar 83 de centimetri), a încetat din viaţă, la vârsta de 76 de ani.

Mihaly Meszaros s-a născut în Ungaria, în 1939, şi a început să lucreze la circ de la vârsta de 14 ani. Din 1986, actorul a fost cooptat în echipa care realiza serialul „Alf”, ocazie cu care a intrat, la propriu, în pielea personajului pe care-l interpreta.

După ce filmările la „Alf” s-au încheiat, Mihaly Meszaros a mai primit câteva roluri în filme şi seriale de televiziune, dar şi în filme pentru cinema. A fost prieten cu Michael Jackson, a apărut pe coperta albumului „Dangerous” (lansat în 1991) şi a jucat un mic rol într-o reclamă la o băutură răcoritoare alături de megastar.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase