Home » D:News » ”Cea mai bună şi cea mai etică soluţie”. Cine sunt bărbaţii care plătesc pentru sex. Concluzia surprinzătoare a unui studiu

”Cea mai bună şi cea mai etică soluţie”. Cine sunt bărbaţii care plătesc pentru sex. Concluzia surprinzătoare a unui studiu

Publicat: 09.07.2016
Rezultatele au fost obţinute în urma realizării unui studiu.

Majoritatea bărbaţilor studiaţi au declarat că viaţa sexuală din interiorul mariajului lor nu era una tocmai bună.

Conform unui studiu realizat de cercetătorii sud-americani şi irlandezi, majoritatea celor care plătesc pentru a face sex sunt deja într-o relaţie sau chiar sunt căsătoriţi. Mai mult decât atât, specialiştii au aflat că aceşti bărbaţi sunt, în mare parte, absolvenţi de studii superioare şi au un loc de muncă bine remunerat. 

Rezultatele au fost obţinute în urma realizării unui studiu, în anul 2014, de către cercetătorii Susann Huschke (Universitatea din Witwatersrand, Afrca de Sud) şi Dirk Schubotz (Queen’s University Belfast, Irlanda). Specialiştii au intervievat 446 de bărbaţi, întrebându-i care este atitudinea lor faţă de sexul plătit. 64% dintre subiecţi trăiau în Irlanda, iar două treimi dintre respondenţi aveau vârste cuprinse între 31 şi 50 de ani.

42% dintre subiecţi au declarat că sunt singuri, în timp ce 52% dintre ei spuneau că nu sunt implicaţi într-o relaţie. Din totalul participanţilor, 58% erau angajaţi, 25% spuneau că se descurcă pe cont propriu, iar ceilalţi fie nu aveau un loc de muncă, fie nu erau apţi să se încadreze pe piaţa muncii.

La finalul experimentului, s-a demonstrat că majoritatea participanţilor folosiseră internetul pentru a apela la prostituate. 46,1% dintre subiecţi au spus că fac acest ucru de câteva ori pe an, 31% susţineau că au plătit pentru a face sex cel puţin o dată sau de două ori pe lună, iar 3% au declarat că beneficiază de serviciile escortelor în fiecare săptămână.

Dacă unii dintre participanţi spuneau că plătesc pentru sex pentru că, în mod normal, nu se simt comfortabili în prezenţa femeilor, alţii au declarat că au intrat în contact cu prostituate pentru că, în căsnicia lor, nu se mai bucură de o viaţă sexuală activă. 

„Unii dintre subiecţi au menţionat faptul că sexul cu o prostituată este cea mai bună, cea mai etică şi cea mai sigură opţiune, în comparaţie cu aventurile de-o noapte”, afirmă cercetătorii care au realizat studiul.

Sursa: irishexaminer.com

Vă mai recomandăm şi: Profesor de la Cambridge: Oamenii întreţin tot mai puţine relaţii intime. ”Până în 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc”

                                              Cuplurile care îşi împart treburile casnice au parte de mai mult sex

                                              De ce sunt atât de multe femei singure

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase