Home » D:News » Sfatul cercetătorilor care îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală

Sfatul cercetătorilor care îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală

Publicat: 11.07.2016
Sfatul cercetătorilor care îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală
Viaţa sexuală este importantă pentru fiecare cuplu, iar îmbunătăţirea ei este, de asemenea, un punct esenţial. Astfel apare întrebarea: cum putem deveni mai buni?, notează site-ul Elite Daily.

Poate fi ceva mai ruşinos decât să dai greş în momentele cele mai pasionale cu persoana iubită? Poate doar stânjeneala creată în acele zile ale lunii când te confrunţi cu riscul de a-ţi murdări orice ţinută. Şi nici în această situaţie teama de penibil sau eşec nu este la fel de mare ca în acele momente de maximă tandreţe când îţi doreşti ca totul să iasă perfect.

Într-un interviu pentru New York Magazine, Nicole Prause, director ştiinţific la Laboratorul de Psihologie Sexuală şi Neuroştiinţă Afectivă, a explicat cum fiecare cuplu îşi poate îmbunătăţi viaţa sexuală. Potrivit acesteia, cuvintele „eşec” sau „ratare” trebuie scoase din vocabular atunci când vorbim despre sex.

„Nu există definiţia omului bun la pat. Însă, graţie experienţei, o bună partidă se poate cunoaşte imediat. Şi atunci ne întrebăm: cum s-a întâmplat asta? Aparent, totul depinde de partener”, afirmă Nicole.

Mai departe, Nicole oferă un exemplu din viaţa personală pentru a se face mai bine înţeleasă”: „Dacă eşti genul care preferă să fie epuizat, nu o să fiu niciodată partenerul ideal, pentru că nu intră în preferinţele mele astfel de abordări”.

Practic, aceasta spune că ideea unei nopţi reuşite se construieşte pe baza compatibilităţii existente între cei doi, iar frica de a da greş este cea care ne împiedică să descoperim partenerul. În acest sens, Nicole subliniază faptul că trebuie să fii deschis şi clar cu partenerul pentru a stabili un bun raport de comunicare. 

„Zgomotele şi gesturile nu ţin loc de cuvinte. Cereţi ce vă doriţi şi menţionaţi-i când vă place şi, totodată, când simţiţi neplăceri pe un ton cât mai tandru”, mai spune aceasta.  

Sursa: Gândul

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

4 semne că o relaţie e pe cale să se destrame

Cât de mult contează banii în relaţia amoroasă? Ce pretenţii au bărbaţii bogaţi de la femei. Ştiinţa a găsit răspunsul

Iubitul tău a rămas prieten cu fosta? Această decizie îi dezvăluie un anumit tip de psihopatie – FOTO

De ce scade APETITUL sexual?

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase