Home » D:News » Cum poti să slabeşti cu cafea

Cum poti să slabeşti cu cafea

Cum poti să slabeşti cu cafea
Publicat: 18.07.2016
Un nou regim de slabit face furori în SUA. Acesta se bazează pe faptul că una dintre cele mai polulare băuturi, cafeaua, ajuta la pierderea în greutate şi la îmbunătăţirea performanţelor intelectuale scrie France Presse.

”Bulletproof diet”, aşa cum se numeşte noul regim de slabit, stimulează activitatea creierului, energia, vă face să munciţi mai bine, să fiţi un părinte mai bun, un prieten mai bun şi o persoană mai bună”, promite creatorul său, Dave Asprey.

Numele exotic acestei cure vine de la ”Bulletproof Coffee”, adică cafeaua antiglonţ şi este băutura magică pe care se bazează această reţetă de slăbit. Aceasta este  cafea fără micotoxine, mai exact fără  acele ciuperci minuscule care apar în timpul fermentaţiei. La aceasta se mai adaugă  o linguriţă de unt şi câteva picături dintr-un ulei pur.

Asprey a avut ideea acestui regim în 2004, în timpul unei călătorii în Tibet când, afectat de altitudine, s-a simţit slăbit până când a încercat un ceai cu unt de iac. Impresionat de efectul energizant al băuturii, a vrut să îl adapteze pentru viaţa occidentală. Firma creată de Dave Asprey a strâns 9 milioane de dolari pentru dezvoltarea reţelei sale de magazine de vânzare.

În SUA, unde o treime din locuitori suferă de obezitate dieta se bucură de mare succes, fiind adoptat de sportivi sau adepţi ai „biohacking”-ului, mişcare care combină biologia, tehnologia şi alimentaţia pentru îmbunătăţirea capacităţilor fizice şi mentale. 

Cu toate acestea experţii în alimentaţie sunt mai critici. „Acest regim poate funcţiona ca orice altă dietă care elimină multe alimente”, arată Amy Schnabel, nutriţionist la spitalul din Los Angeles.

Sursa: gandul.info

Vă mai recomandăm şi: Două ceşti de cafea pe zi protejează femeile de depresie

                                             Efectul energizant al cafelei există doar în imaginaţie?

                                             Bărbaţii pot evita cea mai întâlnită formă de cancer dacă beau multă cafea

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase