Home » D:News » Cum arată cel mai luxos vas de croazieră din lume – FOTO

Cum arată cel mai luxos vas de croazieră din lume – FOTO

Publicat: 20.07.2016
Cel mai scump apartament de pe vas, Regent Suite, costă 10.000 de dolari pe noapte.
„Această idee că cei 1% din lume (cei foarte bogaţi) fac parte dintr-un imperiu al răului s-a terminat. Acum este timpul să sărbătorim succesul, bogăţia. Acest vas este un trofeu pentru cei 1%”, a declarat Frank Del Rio, preşedinte şi CEO al Norwegian Cruise Line Holdings, compania care deţine cel mai luxos vas de croazieră din lume.
 
 
În realizarea interiorului au contribuit 3 echipe de designeri şi niciun moft nu le-a fost refuzat de către finanţatori. Au acceptat chiar şi o sculptură din bronz, cu o greutate de 3 tone, ce a costat 500.000 de dolari să fie amplasată la intrarea în restaurant.
 
 
Vasul are 375 de apartamente împărţite pe 10 categorii, toate cu marmură în baie şi balcoane uriaşe, iar cel mai scump este Regent Suite ce costă 10.000 de dolari pe noapte. Fiecare rezident este servit la discreţie cu şampanie de lux, precum Veuve Clicquot sau Jacquart. Cel mai mare apartament este Regent Suite care se întinde peste 1300 de mp, unde te poţi odihni pe patul Savoir No.1 care costă 90.000 de dolari şi alţi 60.000 pentru a-l instala în apartament. Cel mai ieftin bilet pe care-l poţi achiziţiona acum este o călătorie de 10 zile în Caraibe (plecare din Miami) în martie 2017 şi care te va costa cel puţin 5.500 de dolari.
 
 
În interiorul The Seven Seas Explorer se află 8 restaurante unde se preconizează că se vor consuma 1000 de sticle de şampanie în fiecare săptămână.
 
 
 
 
Foto: Steve Beaudet
 
Sursa: gandul.info
 
 
                                            S-a lansat cel mai mare si mai scump vas de croaziera din lume
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase