Home » D:News » Hotelul cu cea mai impresionantă cameră

Hotelul cu cea mai impresionantă cameră

Publicat: 24.07.2016
Hotelul cu cea mai impresionantă cameră
Camera dublă, care poate fi închiriată sezonier.

În vara aceasta, Hotelul Null Stern, care oferă locuri de vacanţă artistice, îşi deschide singura cameră, fără pereţi sau tavan, sub cerul liber, într-o zonă de munte din Graubünden, Elveţia.

Este a doua formă pe care o îmbracă acest hotel, după prima sa apariţie în 2008, când propunea cazare într-un bunker nuclear subteran din St Gallen, având zero stele. De data aceasta, hotelul Null are mai multe stele decât oricare altul din lume. Camera dublă, care poate fi închiriată sezonier pentru un preţ care porneşte de la 200 de franci elveţieni pe noapte, este creaţia artiştilor Frank şi Patrick Riklin şi a expertului în industria hotelieră Daniel Charbonnier. Ei speră că această inedită ofertă nu va rămâne unica, ci va fi urmată de multe altele în Elveţia, pentru a pune în valoare peisajele de vis din Ţara Cantoanelor. „Deşi actuala versiune diferă radical de prima din bunkerul nuclear, se păstrează esenţa şi spiritul conceptului”, anume de a „pune oaspetele în centrul experienţei şi de a se concentra asupra intangibilului, reducând la minimum tot restul”, spune Charbonnier.

Şi tot el crede că Elveţia „va fi prima ţară care va deveni un hotel”. Camera de „hotel” este dotată cu un majordom, cu tot cu mănuşi albe şi nod la cravată, care se va asigura că fiecare turist va fi întâmpinat cu căldură, deşi s-ar putea să aibă nevoie de ceva mai mult, judecând după prognozele meteo cam furtunoase pentru săptămâna viitoare în Safiental, unde se află patul. Totuşi, rezervările pot fi anulate şi în ultimul moment din cauza vremii rele. Şi oricum, majordomul va fi aproape pentru a-i servi pe oaspeţi cu Röteli şi cu cârnăciori. Baie nu există, dar doritorii pot folosi baia publică aflată la 10 minute de pat.

Sursa: Rador

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase