Prima pagină D:News

Şocat după un accident, un poliţist a început să înghită cuţite. După cel de-al 40-lea a ajuns la urgenţă. ''De când sunt doctor nu am văzut asta''

Oana Bujor 08.24.2016 | ● Vizualizări: 4106

Chirugii din India au extras 40 de cuţite din stomacul unui ofiţer de poliţie, în decursul unei operaţii de cinci ore.

Surjeet Singh a înghiţit cuţitele de-a lungul a câteva luni. ,, Pacientul a afirmat că suferă de o poftă necontrolată de a consuma cuţite,''  a declarat chirurgul Jitendra Malhotra. ,, Nu am asistat niciodată de-a lungul carierei mele de doctor la aşa ceva,'' a adăugat chirurgul.

Singh a apelat la ajutor medical după ce stomacul a început să îl doară şi apetitul să îi scadă. Acum pacientul este stabil. Doctorii nu au reuşit să afle diagnosticul după primul consult. Malhotra a afirmat că radiografiile au dezvăluit prezenţa unui obiect solid sub forma cancerului.Singh le-a spus medicilor că a înghiţit doar 28 de cuţite , dar au fost extrase 40. Pentru a se asigura că nu a mai rămas niciun cuţit au scanat pacientul cu un detector de metale. ,,Cel mai impresionant aspect este că bărbatul le-a înghiţit de-a lungul a două luni,'' a declarat Malhota.

,, Am luat parte la un accident în Chandigarh şi nu puteam să merg normal, am stat nemişcat şi am început să înghit cuţite,'' a declarat Singh. ,,A durut puţin,'' a declarat el.

Sursa: USA Today

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: