Prima pagină D:News

Locuitorii unui oraş, şocaţi după ce au văzut o maşină a poliţiei care urmăreşte o farfurie zburătoare

Redactia Descopera.ro | 08.29.2016 | ● Vizualizări: 4330

Locuitorii oraşului Gorey din comitatul Wexford, Irlanda, au fost şocaţi atunci când au văzut că o maşină a poliţiei urmăreşte o farfurie zburătoare, care circula pe o stradă din oraş.

Vehiculul ciudat a fost văzut circulând într-un loc de joacă special amenajat pentru copii în oraşul irlandez Gorey. După o urmărire ca în filme, mai mulţi martori oculari au văzut cum maşina poliţiei a tras pe dreapta farfuria zburătoare, scrie Rador.

Obiectul era, de fapt, opera artistului local Ali Kemal Ali, care a creat această piesă unicat pentru un festival de artă.

Ali Kemal a dezvăluit că a convins poliţia să se implice în scopul de a obţine sprijin şi interes pentru un viitor spectacol cu tematică spaţială.El a declarat că poliţia a văzut partea amuzantă a solicitării sale, iar o înregistrare video cu o maşină a poliţiei care urmăreşte o farfurie zburătoare a fost vizualizată online de aproape un milion de persoane. „Le-a plăcut la nebunie. Ei au fost extraordinari. Cât de des mergi tu la o secţie de poliţie şi soliciţi aşa ceva? Ei au văzut partea amuzantă”, a declarat Ali Kemal.

Farfuria zburătoare creată de Ali Kemal Ali se deplasează pe două scutere electrice şi este dotată cu o lumină stroboscopică, fum de maşină şi laser.

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI