Home » D:News » Ştii ce organ se află în imagine? Copiii din Franţa învaţă pe el

Ştii ce organ se află în imagine? Copiii din Franţa învaţă pe el

Ştii ce organ se află în imagine? Copiii din Franţa învaţă pe el
Publicat: 25.09.2016
În afară de sensibilitatea puternică, există un alt factor care ar putea să-i facă pe bărbaţii invidioşi

Începând cu luna aceasta, copii din Franţa vor învăţa educaţie sexuală cu ajutorul primului clitoris proiectat anatomic corect de către o imprimantă 3D.

Noul instrument a fost proiectat de Odile Fillod, o cercetătoare socio-medicală, care speră să familiarizeze băieţii şi fetele cu acest organ. Majoritatea persoanelor nu ştiu că penisul şi clitorisul sunt asemănătoare. Fetuşii au aceleaşi organe genitale în primele 12 săptămâni, în timpul sarcinii. După această perioadă, structura se transformă fie într-un clitoris sau într-un penis. Clitorisul se umflă atunci când este excitat, precum penisul. De asemenea, poate experimenta un anumit tip de ,,erecţie”.

Conform lui Fillod, este important ca tânăra să fie familiarizată cu clitorisul, deoarece organul este utilizat pentru obţinerea plăcerii atunci când femeia întreţine relaţii intime. Clitorisul conţine 8.000 de nervi sensibili (de două ori mai mulţi decât cei ce se regăsesc pe glandul penisului). În afară de sensibilitatea puternică, există un alt factor care ar putea să-i facă pe bărbaţii invidioşi. Clitorisul continuă să crească în timpul vieţii femeii, deşi este vizibilă doar o fracţiune din el, poate creşte de 2,5 ori mai mare în timpul perioadei fertile.

Sursă: IFL Science

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase