Home » D:News » Destinaţii cu preţuri avantajoase, pentru vacanţa de iarnă, în Europa

Destinaţii cu preţuri avantajoase, pentru vacanţa de iarnă, în Europa

Destinaţii cu preţuri avantajoase, pentru vacanţa de iarnă, în Europa
Publicat: 02.11.2016
Sezonul sporturilor de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar dacă plănuiţi o vacanţă la schi, e bine să ştiţi unde şi în ce perioadă găsiţi cele mai bune oferte din Europa.

Preţurile sunt în general mai mici în perioada dinaintea Crăciunului şi în luna ianuarie. La jumătatea acestei perioade o vacanţele la schi sunt cele mai costisitoare. Însă anul acesta, vacanţele de Crăciun şi Anul Nou pică în weekend şi fiind zile de călătorie obişnuite, ofertele avantajoase sunt din belşug. Dacă nu este specificat, preţurile sunt aplică de persoană, chiar şi la camerele duble, pentru şapte nopţi, cu masa inclusă şi bilete de avion, arată Daily Mail. Iată unde găsiţi cele mai bune oferte din Europa pentru o vacanţă la schi:

1. Sauze d’Oulx (Italia). Acest resort are o îndelungată şi bine justificată reputaţie, fiind considerat una din capitalele petrecerilor din Alpi. Hotelul Derby, de două stele, situat în centrul oraşului, pune la dispoziţie oferte începând de la 289 de lire sterline, care includ cazare şi mic-dejun

2. Plan Peisey (Franţa). Un cătun liniştit la 1,600 metri altitudine, în zona de schi Les Arcs, lângă telecabina care face legătura cu La Plagne. La cabana Chalet Herrison , ofertele încep de la 398 de lire sterline per persoană.

3. Bansko (Bulgaria). Aflat în Munţii Pirin, nu departe de frontiera cu Grecia, oraşul are farmecul medieval, iar staţiunea de schi este modernă, cu 14 telescaune. Hotelul de trei stele Aparthotel Belmont este situat aproape de gondolă, iar preţurile pornesc de la 296 de lire sterline.

Citeşte continuarea în The One

Citeşte şi:

TOPUL celor mai populare destinaţii turistice din lume – GALERIE FOTO

Destinaţii româneşti versus destinaţii europene

Noi destinaţii de vacanţă, în topul preferinţelor românilor

Top 10 cele mai scumpe destinaţii turistice

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase