Prima pagină D:News

Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun: povestea lui Buster, câinele care a primit cadoul perfect

Redactia Descopera.ro | 11.12.2016 | ● Vizualizări: 1226

În ultimii ani, cea mai aşteptată reclamă de Crăciun a fost cea a retailerului britanic John Lewis. Dacă în trecut magia Sărbătorilor ne-a fost adusă cu poveşti precum cea a bătrânului care trăia singur pe lună şi primea un cadou de la o fetiţă curioasă de pe Pământ sau de ursul pe care prietenul lui, iepuraşul, l-a trezit din hibernare pentru a trăi şi el bucuria zilei de Crăciun, în acest an spotul publicitar îl are în centrul atenţiei pe Buster, un câine din rasa Boxer.

Povestea noii reclame începe în casa unei familii de culoare, în Ajun, când mama intră în camera fetiţei ei şi o roagă pe aceasta să nu mai sară în pat şi să se culce. În grădină, tatăl se chinuie să monteze o trambulină, cadoul Moşului pentru micuţa energică. 

Odată terminată treaba, părinţii se retrag pe canapea, în sufragerie şi se uită la televizor. În tot acest timp, câinele lor, boxerul Buster, priveşte pe geam cum în trambulina din grădină se distrează două vulpi, un bursuc, o veveriţă şi un arici, iar în ochii lui se citeşte dorinţa de a sări şi el alături de celelalte animale. 

În dimineaţa de Crăciun, fetiţa se trezeşte şi aleargă în grădină, emoţionată şi bucuroasă pentru cadoul primit de la Moşul. Odată cu ea, pe uşă iese şi Buser, care se repede către trambulină şi începe să sară, dând din coadă şi uimindu-i pe cei trei membri ai familiei. 

Mesajul de final al reclamei este acela că lanţul de magazine John Lewis oferă „cadouri pe care toată lumea le va iubi”. 

Sursa: Gândul