Home » D:News » O piramidă bizară ar fi apărut în Antarctica, iar teoriile conspiraţioniste nu au încetat să apară. ”John Kerry s-a dus acolo”

O piramidă bizară ar fi apărut în Antarctica, iar teoriile conspiraţioniste nu au încetat să apară. ”John Kerry s-a dus acolo”

Publicat: 24.11.2016
O teorie stranie suţine că o piramidă misterioasă şi-a făcut apariţia în Antarctica.

Conspiraţioniştii au făcut public un videoclip în care pretind că Secretarul de Stat al Statele Unite, John Kerry, a ajuns în această zonă săptămâna trecută pentru a vizita o bază extraterestră  care se află în această piramidă.

Răspunsurile ca urmare a acestui videoclip au variat, iar unii dintre cei care l-au vizualizat au susţinut această teorie, însă cei mai mulţi s-au poziţionat împotriva acesteia. Mai mult, câţiva dintre cei care au vizualizat acest videoclip au glumit pe seama sa, spunând că John Kerry se afla acolo din alte motive, precum cel de a face îngeri în zăpadă.

Încă nu s-a descoperit ce este, cu adevărat, acea structură, dar este similară cu un vârf de stâncă izolat care este proeminentă şi care se află deasupra unei suprafeţe îngheţate sau înzăpezite. „Aceste piramide sunt, de fapt, nişte munţi creaţi în urma deplasării gheţarilor şi a eroziunii acestora, nu de către extratereştrii.”

Piramidele, în general, sunt un subiect de interes pentru conspiraţionişti. În luna octombrie, un videoclip din mediul online a susţinut că în zona Triunghiului Bermudelor se afla o piramidă, care a fost văzută ca motivul pentru care s-au prăbuşit atâtea avioane şi s-au scufundat nenumărate vase.

Sursa: Daily Mail

Citeşte şi:

5 conspiraţii din istorie care s-au dovedit a fi adevărate. Cea mai GRAVĂ a avut loc în SUA – FOTO+VIDEO

TOP 10 Cele mai mari conspiratii din toate timpurile

5 conspiraţii care au marcat istoria lumii antice. Cine ar fi fost în realitate Moise? – FOTO

6 conspiraţii politice celebre. Răzbunarea unora dintre cei vizaţi a fost cruntă – VIDEO + FOTO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase