Home » D:News » O „premieră mondială” horror în Japonia: patinoarul cu 5000 de vieţuitoare marine congelate în podea

O „premieră mondială” horror în Japonia: patinoarul cu 5000 de vieţuitoare marine congelate în podea

Publicat: 29.11.2016
Parcul de distracţii a promovat atracţia turistică drept o "premieră mondială".

Space World, un parc tematic din Japonia, care a congelat 5000 de creaturi marine în podeaua de gheaţă a unui patinoar, a fost forţat să închidă atracţia turistică duminică, după o reacţie publică virulentă pe reţelele de socializare, informează cnn.com.

Peşti, crabi şi alte crustacee au fost încorporaţi în gheaţă, în cadrul unei atracţii speciale de iarnă, numită „Freezind Port”, în parcul de distracţii Space World din Japonia.

Parcul de distracţii a promovat atracţia turistică drept o „premieră mondială” şi a postat imagini ale creaturilor marine congelate în gheaţa patinoarului pe contul oficial de Facebook.

Managerul Space World, Toshimi Takeda a declarat pentru CNN că reacţia oamenilor în social media a fost brutală după ce ştirea despre patinoarul în care sunt congelate vieţuitoare marine a fost difuzată la televiziunea locală. Takeda şi-a cerut scuze public.

Totodată, Takeda a declarat pentru CNN că parcul va dezgheţa patinoarul, va elimina vieţuitoarele, după ce se va desfăşura o „slujbă religioasă adecvată” pentru necuvântătoarele marine. Apoi peştii şi crustaceelor vor fi folosit în îngrăşăminte. Takeda a adăugat şi că peştii au fost achiziţionaţi dintr-o piaţă pescărească locală. Aşadar, vieţuitoarele nu erau vii, înainte să fi fost îngheţate.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase