Home » D:News » Fiul unuia dintre fondatorii Cirque du Soleil a murit în urma unui accident petrecut pe scenă

Fiul unuia dintre fondatorii Cirque du Soleil a murit în urma unui accident petrecut pe scenă

Fiul unuia dintre fondatorii Cirque du Soleil a murit în urma unui accident petrecut pe scenă
Publicat: 03.12.2016
Tehnicianul Olivier Rochette, fiul unuia dintre fondatorii companiei Cirque du Soleil, a fost victima unui accident fatal, petrecut pe scenă, informează bbc.com.

Tehnicianul Olivier Rochette a murit marţi, lovit de un lift telescopic, folosit în reprezentaţiile de circ. În varstă de 43 de ani, Olivier Rochette făcea ultimele pregătiri pentru spectacolul „Luzia” ce urma să se joace în San Francisco, la momentul accidentului la locul de muncă. Tatăl lui Rochette, Gilles Ste-Croix, a fost unul dintre fondatorii companiei Cirque du Soleil.

„Am inima frântă”, a declarat CEO-ul Cirque du Soleil Daniel Lamarre. „Olivier a fost întotdeauna un membru al familiei noastre şi un coleg drag pe care îl iubeam din suflet”, a adăugat Lamarre.

Moartea lui Rochette vine la doar câteva zile după un alt incident petrecut în cadrul repetiţiilor companiei Cirque du Soleil. Gimnasta australiană de nivel olimpic şi acrobata Lisa Skinner a căzut duminică, în timpul rutinei sale deasupra scenei, cu cercul, în Brisbane. Skinner şi-a fracturat braţul şi câteva vertebre, a declarat mama gimnastei, potrivit bbc.com.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase