Home » D:News » Întâlnirea emoţionantă dintre un câine şi stăpânul său aflat pe un pat de spital

Întâlnirea emoţionantă dintre un câine şi stăpânul său aflat pe un pat de spital

Publicat: 18.12.2016
Au rămas prieteni până la final! Un câine a fost adus la spital pentru o ultimă întâlnire cu stăpânul său. Emoţionantul clip a strâns peste opt milioane de vizualizări.

Ryan Jessen a crezut că are o migrenă, dar a fost internat cu hemoragie cerebrală şi nu şi-a mai revenit.  Luna trecută, cei dragi s-au adunat în salonul de la spital pentru a-şi lua Adio! de la el. Medicii i-au permis şi lui Mollie, o buldogiţă de toată frumuseţea, să se afle pentru ultima oară în preajma stăpânului său, chiar pe patul acestuia de la spital.

Vizibil afectată, Mollie şi-a odihnit minute bune privirea pe chipul celui cu care a împărţit şi bune şi rele. ”Cei de la spital au făcut un gest atât de frumos pentru noi. Ne-au permis să îi aducem câinele să îşi ia rămas bun. Mollie va înţelege acum de ce stăpânul ei nu s-a mai întors acasă. Cine l-a cunoscut pe fratele meu, ştie cât de mult a ţinut la acest câine”, a mărturisit Jesse, sora lui Ryan. 

Mama lui Ryan a decis ca Mollie, câinele care şi-a slujit cu atâta devotament stăpânul, să rămână în familie.

Organele bărbatului au fost donate, iar inima a ajuns la un băiat de 17 ani din California. ”A fost trist să îl pierdem pe Ryan, dar ştim câtă bucuria va aduce inima lui în această famile”, a spus Jessen, sora celui plecat.

Medicii cred că hemoragia cerebrală care l-a doborât pe tânăr a fost provocată de o creştere a tensiunii arteriale, instaurată, probabil, din cauza consumului frecvent de băuturi energizante. 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase